FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce Hangi Teknik Seviye Kırılacak?

Bir süredir teknik olarak iyice sıkışmış olan BİST'in yönünü saptayacak olan teknik seviyeler çok büyük önem taşıyor. Normalde yıl sonu bilançoları bitince kısmi bir düzeltme yaşanmasını beklerdim. Ama bu sene bir referandum gündemi olduğu için, borsada yaşanan işlem şekillerine bakınca, referandum öncesi BİST'i ve piyasaları bozacak bir görüntünün oluşması istenmiyor görüşündeyim. Bu düşüncelerimi ve çok dikkat edilmesi gereken teknik seviyeleri bu yazılarımda devamlı tekrarladığımı görebilirsiniz.

2 Şubat
9 Şubat
14 Şubat
16 Şubat
20 Şubat

BİST'in 83.000'lere doğru inecek daha derin bir düzeltme yaşaması için endeksin 86.877 desteğini aşağıya kırması gerekir görüşündeyim.

Aynı şekilde yeni endeks rekorlarının görülmesi için de 89.583 direncinin yukarı kırılmasının gerekir ön görüsündeyim. İşte bu iki seviyeyi bu nedenleçok dikkatli takip etmekte yarar var diyorum. Kişisel fikrim ise referandum öncesi derin bir düzeltme değil de, yeni endeks rekorlarını göreceğimiz yönünde. Ama siz yine de benim görüşümden ziyade, teknik seviyeleri referans alın derim.

Özellikle sitemize yeni üye olan ve olacak arkadaşlarımız ilgili yazılarımı muhakkak okusunlar.

Hepinize iyi bir hafta diliyorum.

NOT: Yarın kısmetse yine ege denizinde olta ile balık tutuyor olacağım. Bu nedenle aranızda olmayacağım. Çarşamba sabahı yeniden aranızdayım.

Yazı 27 Şubat, 08:06'da borsaanalizci.com'da yayınlanmıştır!

Saygılarımla

Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı

Twitter: @_Stratejist_

En Çok Aranan Haberler