FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borfin’den Kredi Derecelendirme Eğitimi

Borsa finans ekonomi eğitim portalı Borfin, Kredi Derecelendirme Eğitimi düzenliyor.

Borfin’den Kredi Derecelendirme Eğitimi

Kredi derecelendirme kuruluşlarının notlarının gündemde olduğu bir dönemde Borfin’in kampanyalı kredi derecelendirme eğitimine katılarak ratinglerin metadolojilerini öğrenebilirsiniz. Eğitim, Ratingin tanımından, ekonomileri nasıl etkilediğine, ratingin çeşitlerinden rating otoritelerinin düzenlemelerine kadar geniş yelpazede merak ettiklerinizi sunuyor. Dünyadan ve Türkiye’ den örnek uygulamalara kadar birçok faktör hakkında önemli açıklamalara yer veriliyor.

Bu eğitime, kamu ve özel sektörde çalışan ekonomi, finans, muhasebe müdürleri ile, kurumların CEO, yönetim kurulu üyesi, yatırımcı ilişkileri uzmanları, bankacılar, aracı kurum çalışanları, lisans ve yüksek lisans, doktora öğrencileri, akademisyenler kısacası makro ve mikro ekonominin tüm aktörleri katılabilir.

Eğitime katılanlar Kredi ve kurumsal yönetim derecelendirme alanında gerek makro ekonominin değerlendirilmesi gerekse finans ve finansal olmayan kuruluşlar, ratingin parametrelerini öğrenerek sermaye piyasalarına yönelik geniş bir bilgi birikimine ulaşıyor. www.borfin.com.tr' de videolarla sunulan eğitim, zaman ve mekan kısıtı olmaksızın bilgisayardan, ipad ve cep telefonlarından eğitimleri izlemek mümkün.

Eğitim JCR Eurasia Rating İş Geliştirme ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nesrin Şirvan tarafından veriliyor. 1997-2004 arasında Fitch Ratings Türkiye İş Geliştirme ve pazarlama direktörü olarak çalışan Şirvan, “Kredi derecelendirme Eğitimi” ile bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler