FİNANS

Işıklar, geri alım için 2.5 milyon TL ayırdı

Işıklar Yatırım Holding, İMKB'de oluşan sıra dışı fiyat hareketliliğine karşı hem yatırımcıyı, hem de hisselerinin gerçek değerini korumak amacıyla geri alım yapmak üzere 2.5 milyon TL'lik fon ayırdı.

Işıklar, geri alım için 2.5 milyon TL ayırdı

İMKB'de ISYHO koduyla işlem görmeyi sürdüren Işıklar Yatırım Holding'de 23 Ocak 2012'de yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'ndan, dünya genelinde yaşanan ekonomik krizin Türkiye'ye yansımalarına paralel olarak İMKB'de hisse senedi işlem ve fiyatlarının olağan dışı hareketlilik göstermesi karşısında önlem alma kararı çıktı.

Bu doğrultuda şirket paylarının en fazla yüzde 2'sini kapsayan 2 milyon 800 bin adet hissenin gerektiğinde şirket gelirlerinden karşılanmak suretiyle geri alınması için 2 milyon 500 bin TL'lik fon ayrıldı.

SPK'nın ilke kararında yer alan "şirketlerin kendi hisselerini satın alması hususundaki açıklamayı"dikkate alarak verilen bu kararın, yapılacak ilk toplantıda Genel Kurul'un bilgisine sunulacağı açıklandı.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler