FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ligin lideri borsanın da lideri oldu!

Ligin tamamlanmasına 4 hafta kala puan farkının 7'ye çıkması Galatasaray hisselerine yükseliş olarak yansıdı.

Ligin lideri borsanın da lideri oldu!

Mynet-Ekonomi Servisi

Fenerbahçe'nin deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0'lık skorla mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alması ile lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının 7'ye çıkması Galatasaray hisselerine olumlu yansıdı. Yüzde 6'ya yakın prim yapan Galatasaray hisseleri 42.90 liraya yükseldi.

Galatasaray borsada şampiyonluk turuna erken başlarken, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin hisseleri dünkü Gençlerbirliği mağlubiyetinden nasibini aldı. Yaklaşık yüzde 3,17 oranında düşen hisseler, 39.70 liraya geriledi.

Beşiktaş'ta 4-1'lik Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından hisselerde bir parça toparlanma görülse de, genel olarak inişli-çıkışlı bir seyir izleyen hisseler, yüzde 0,67 oranında değer kaybetti.

Bugün Eskişehirspor'la karşılaşacak Trabzonspor'da ise, hisseler durgun. Şuana kadar 0,72'lik primle yükselişte olan hisselere, bu akşamki karşılaşmanın etkileri yansıyabilir.

Ligde şampiyonluk şarkılarına erken başlayan Galatasaray, diğer takımlara nazaran BİST'te de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler