FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar ne kadar, kaç TL? Euro kaç lira? 7 Nisan 2022 Perşembe güncel dolar kuru!

Dolar ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtı 7 Nisan Perşembe günü, yani haftanın dördüncü gününde de piyasaları takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bir süredir altın ve döviz fiyatlarında belirsizlik havası hâkimken yatırımını nereye yapacağı konusunda kararsız kalanlar için değerlendirmelerde bulunmuştu. Peki Dolar ne kadar, kaç TL? Euro kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 Perşembe güncel dolar kuru...

Dolar ne kadar, kaç TL? Euro kaç lira? 7 Nisan 2022 Perşembe güncel dolar kuru!

Dolar ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtı Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklaması sonrası merak konusu oldu. Memiş, ev ve araba almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini belirterek yatırımcının baskılanan dolar kuruna aldanıp dibi beklememesini önerdi. Peki Dolar ne kadar, kaç TL? Euro kaç lira? 7 Nisan 2022 Perşembe güncel dolar kuru ve ayrıntılar haberimizde...

7 NİSAN DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Haftanın dördüncü günü olan 7 Nisan Perşembe günü, dolar ve euro'nun ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

dolar

7 Nisan 2022 Perşembe günü sabah saatlerinde Dolar/TL, 14,72 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar endeksi 99,8 ile geçen yıl 26 Mayıs'tan beri en yüksek seviyesini görmesinin ardından 99,5 seviyesinde bulunuyor.

EURO NE KADAR?

728xauto (77)

Euro ise 7 Nisan 2022 Perşembe günü 16,09 seviyesinde bulunuyor.

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın (Fed) Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) 15-16 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen son toplantısına ilişkin tutanaklarını yayımladı.

Tutanaklarda 95 milyar dolarlık aylık bilanço daraltmanın uygun olacağı ifade edildi. Birçok yetkilinin bir ya da daha fazla 50 baz puanlık artışın garanti olduğu yönünde fikir belirttiği de görüldü.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler