FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar yeniden 3 TL'nin üzerine çıkacak mı? İşte cevabı

Seçimden tek parti iktidarının çıkmasıyla birlikte düşüşe geçen dolar fiyatları yıl sonunda ne olacak? Mynet Finans sordu takipçilerimiz cevapladı...

Dolar yeniden 3 TL'nin üzerine çıkacak mı? İşte cevabı

1 Kasım seçimlerinden Ak Parti'nin tek başına hükümet kurarak çıkmasıyla piyasalarda büyük bir belirsizlik ortadan kalkmış ve derin bir nefes almıştı.

Seçimin ardından ilk işlem gününde Borsa yüzde 5'in üzerinde primli açılmış dolar 2.90 seviyelerinden 2.75 liraya kadar inmişti. Ardından gelen düzeltmeler ile dolar günü yüzde 4 değer kaybıyla kapatırken Borsa'da ise yüzde 5.4 artışla tamamladı.

Seçimden tek parti iktidarının çıkmasının piyasalara getirdiği olumlu havanın ne kadar süreceği merak konusu... Mynet Finans ekibi olarak takipçilerimize doların seyrine yönelik tahminlerini sorduk.

Mynet Finans Twitterhesabı üzerinden takipçilerimize doların yıl sonu performansına ilişkin sorduğumuz soruya gelen cevaplar bu iyimser havanın süreceği yönünde...

Ankete katılanların yüzde 67'ısı doların yıl sonunda 3 TL'nin altında kalacağı yönünde görüş bildirdiler. Katılımcıların yüzde 23'lük bir bölümü ise bu iyimser havanın geçici olduğunu doların yıl sonuna kadar tekrar 3 TL'nin üzerine çıkacağına inanıyor.

İşte anket sonuçları:

DÖVİZ KURUNU CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PEKİ YA ALTIN FİYATLARI...

Mynet Finans olarak piyasaların nabzını tutmaya bugün de devam ediyoruz. Bugünkü anketimiz ise altın fiyatlarına ilişkin... Seçim sonuçları ve siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasının ardından altın fiyatlarında da bir miktar gerileme yaşandı. Yıl içerisinde 110 liralara kadar çıkan altının gram fiyatı bu hafta başında psikolojik sınır olan 100 liraya yaklaştı.

Altın fiyatları için tıklayın

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler