FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü yatırımcı yine Türkiye dedi

Mark Mobius, özellikle Brezilya, Rusya ve Türkiye'de hisse senedi almak için büyük fırsatlar gördüğünü bildirdi.

Ünlü yatırımcı yine Türkiye dedi

Franklin Templeton Investments yöneticisi Mark Mobius, gelişmekte olan piyasalarda hisse senhetleri için ortalama fiyat-kazanç ortalamaların neredeyse tüm zamanların en düşük seviyelerine yakın olduğunu belirterek, özellikle Brezilya, Rusya ve Türkiye'de hisse senedi almak için büyük fırsatlar gördüğünü bildirdi.

Bloomberg'e konuşan Mobius, Taylanda da değerlemelerin düşmesi halinde alım için beklediğini vurguladı.

Mobius, Brezilya, Rusya ve Türkiye'de Avrupa borç krizinde riskleri bulunmayan bazı bankaların oldukça iyi göründüklerini belirterek,. özellikle tüketici faaliyetlerini güçlendirenleri beğendiğini ifade etti.

AVRUPA'DAKİ KRİZ GLOBAL EKONOMİYİ RESESYONA SOKMAYACAK
Franklin Templeton Investments yöneticisi Mark Mobius, Avrupa'nın borç krizinin, merkez bankalarının sağladıkları likiditenin talebi desteklemesi nedeniyle global ekonominin resesyona girmesine yol açmayacağını savundu.

Bloomberg.com'da yer alan habere göre, "Hiç kimsenin birşeyler almadığı bir duruma geleceğimiz konusunda alarma geçmek için her hangi bir neden görmüyorum" diye konuşan Mobius, dünya genelinde hükümetlerin sisteme para vermeye devam ettiklerine ve faiz oranlarının çok düşük olduğuna işaret etti.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler