FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aile destek paketi ödemeleri kasım ayı ödemeleri hesaplara yatıyor! Aile destek programı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hesaplara yatırılan aile destek ödemelerine ilişkin detayları aktardı. Peki, aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Aile destek paketi ödemeleri kasım ayı ödemeleri hesaplara yatıyor! Aile destek programı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile destek ödemeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklamada bulunuldu. Kasım ayının gelmesiyle birlikte aile destek ödemeleri arama motorlarında sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası aile destek ödeme paketinin ne zaman yatırılacağını duyurdu.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Ekran görüntüsü 2022-11-07 203943

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Aile Desteği Programı kapsamında 2,5 milyon vatandaşımıza aktarılacak 3,2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak. Doğal gaz yardımının 2022 yılı kış dönemi ilk grup ödemesi bu hafta içinde gerçekleştirilecektir."

Ekran görüntüsü 2022-11-07 203959

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yatırılan ödenmelere ilişkin konuşan Bakan Yanık, yaptığı açıklamada 2022 Temmuz-Eylül ödeme dönemlerinde toplam destek tutarının 2,3 milyar TL’yi aştığını ifade etmişti.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aile Destek Programına başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Ekran görüntüsü 2022-11-07 204022

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması,

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler