FİNANS

Akbank'tan altınlı destek

Akbank’ın yeni eliştirdiği "Kuyumcu Destek Paketi" ile, kuyumcu müşterileri, ticari faaliyetlerinde ihtiyaç duyacakları Altın Kredisi ve birikimlerini özel avantajlarla değerlendirebilecekler.

Akbank'tan altınlı destek

Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmaya odaklanan Akbank, bu kez de yalnızca kuyumcu müşterileri için, onların ihtiyacı olan ürünlere bir arada ulaşabilmelerini sağlayacak çok özel bir paket geliştirdi. Akbank'ın geliştirdiği "Kuyumcu Destek Paketi" ile kuyumcular, başta Altın Kredisi ve Altın Mevduat Hesabı olmak üzere, birçok özel ürünü, ihtiyaç duydukları anda kullanabilecekler.

Kuyumculuk faaliyetlerini sürdürmekte olan tüm Akbank müşterilerinin yararlanabilecekleri “Kuyumcu Destek Paketi” kapsamında sunulan ürünlerin başında "Altın Kredisi" ve “Altın Mevduat Hesabı” geliyor. Akbank'ın kuyumcu müşterileri için geliştirdiği Altın Kredisi ile, kuyumcular işletme sermayesi finansmanı sağlarken, "Altın Mevduat Hesabı" ile de birikimlerini güvenli bir şekilde Akbank hesaplarında değerlendirebilecekler.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, " KOBİ’lerimiz Türkiye’nin Gücü, Akbank KOBİ’lerimizin Gücüdür. Bu gerçekten hareketle bu kez de kuyumcu KOBİ’ler için özel ürünlerin gerekliliğini fark ederek Kuyumcu Destek Paketi'ni geliştirdik." dedi. Kuyumcu Destek Paketi’ni hazırlarken kuyumcuların finansman gereksinimlerini dikkate aldıklarını söyleyen Gür, şöyle devam etti: "Paketteki 18 ay vadeye kadar kullanılabilen Altın Kredisi, kuyumcu müşterilerimiz için altın değerinde bir üründür." dedi ve ekledi: "Bunun yanında, kuyumcularımızın birikimlerini değerlendirebilecekleri, gram cinsinden altın alımına imkan tanıyan Altın Mevduat Hesabını geliştirdik. Bu hesap ile müşterilerimiz diledikleri zaman yatırımlarını TL, dolar, euro veya başka bir döviz olarak geri alabiliyorlar. Ayrıca Altın Mevduat Hesabı sahibi kuyumcu müşterilerimizin Altın Mevduat Hesaplarından bir yıl süreyle hesap işletim ücreti tahsil etmiyoruz. Diğer taraftan bu müşterilerin Kiralık Kasa hizmetini kullanmaları halinde, ücretleri yüzde 50 indirimli olacak ve 3 ay süreyle şubelerden 10 adet, şube dışı kanallardan ise sınırsız havale işlemlerini masrafsız gerçekleştirebilecekler.”

Kuyumcu Destek Paketi kapsamında, Altın Kredisi ve Altın Mevduat Hesabı’nın yanında kuyumcuların tüm bankacılık ihtiyaçlarını da karşılayacak, Altın Fonu, TL İşlek/Taksitli Ticari Kredi, Ticari Artı Para, Çek Karnesi ve Kiralık Kasa gibi farklı ürünler de yer alıyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler