FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arbor Networks'e yeni distribütör

Exclusive Networks Group, DDoS saldırılarını önlemede uzman kuruluş Arbor Networks'un Türkiye distribütörü oldu.

Arbor Networks'e yeni distribütör

Güvenlik, ağ hizmetleri, alt yapı ve depolama çözümleri alanında 5 bin iş ortağı ile Avrupa çapında hizmet sunan Exclusive Networks Group, DDoS saldırılarını önlemede uzman kuruluş Arbor Networks'un Türkiye distribütörü oldu. Exclusive Networks Group Türkiye, daha fazla şirketin günümüzün popüler siber saldırı türü DDoS saldırılarına karşı Arbor Networks çözümleri ile korunmasını sağlayacak.

Kurumsal ağlar ve servis sağlayıcıları için dağıtık hizmet engelleme (DDoS) saldırıları ve tehditlere karşı gelişmiş koruma çözümleri sunan Arbor Networks, profesyonel BT çözümlerinde katma değer üreten Avrupalı distribütör Exclusive Networks Group ile Türkiye'de bir dağıtım anlaşması yaptı. Exclusive Networks Group Türkiye, kurumsal ağ operatörleri için Arbor'ın Pravail® çözümleri ve servis sağlayıcıları için Peakflow® çözümlerinden daha fazla şirketin yararlanması için çalışacak.

Exclusive Networks Group Pazarlama ve Genel Hesaplar Müdürü Barrie Desmond, "Arbor, kuruluşlar için kullanılabilirliğe yönelik DDoS gibi tehditlerin yanı sıra, gelişmiş tehditler ve kötü amaçlı olarak yapılan sızmalar gibi şirket ağıyla ilgili sorunların giderilmesi için geniş bir çözüm portföyü sunuyor." dedi.

"Exclusive Networks bizler için Avrupa'nın her yerinde çok iyi bir iş ortağı oldu ve artık Türkiye'de de bize destek sağlayacak olmalarından özellikle memnuniyet duyuyorum." diyen Arbor Networks Türkiye Müdürü Serhat Atlı ise, "Arbor'ın kendini kanıtlamış çözümleri, dünyanın en büyük kuruluşları, barındırma alanı sağlayıcıları ve servis sağlayıcıları tarafından kullanılmaktadır. Tüm bu segmentlerde en çok endişe duyulan konuların başında DDoS ve hedefe yönelik saldırılar geliyor ve Exclusive Networks ile birlikte çalışarak müşterilerimize gerçek değer katmayı müthiş bir fırsat olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler