FİNANS

Kapat

Bakanlıktan o firmaya soruşturma!

İthalatta Haksız Rekabeti Değerlendirme Kurulunca, "sentetik filament iplikten dokunmuş mensucat (giyim için olanlar)" ithalatı kapsamında Malezya menşeli "Power Fabric SDN. BHD." adlı firmaya yönelik "yeni ihracatçı için gözden geçirme soruşturmasının" açılmasına karar verildi.

Bakanlıktan o firmaya soruşturma!
MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Malezya menşeli "Power Fabric SDN. BHD." firması, "sentetik filament iplikten dokunmuş mensucat (giyim için olanlar)" ithalatı kapsamında dampinge yönelik olarak "yeni ihracatçı için gözden geçirme soruşturması" açılması başvurusunda bulundu.

NİSAN AYINDA BAŞLATMIŞ

Yapılan ilk incelemede firmanın, dampinge karşı vergiye konu malın ihraç ülkesinde bulunan ihracatçı veya üreticileriyle bağlantılı olduğuna yönelik bulguya ulaşılamadığı ve önleme konu eşyayı soruşturma döneminde Türkiye'ye ihraç etmediği ve Türkiye'ye ilk ihracatını bu yılın nisan ayında başlattığı belirlendi.

Bu kapsamda İthalatta Haksız Rekabeti Değerlendirme Kurulunca, söz konusu ürünün ithalatına ilişkin firmaya yönelik "yeni ihracatçı için gözden geçirme soruşturmasının" açılmasına karar verildi
AA
Kaynak: AA   |   Bu içerik Rümeysa Ezgi Sivritepe tarafından yayına alınmıştır

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat