FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha! Vatandaş gece yarısı olmadan benzin istasyonlarına koşacak: Zam geliyor (14 Ağustos Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Dolardaki hareketlilik ve brent petrol fiyatındaki değişiklikler nedeniyle vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarında güncelleme olup olmayacağını merak ediyor. Sık sık indirim ve zam haberleri ile gündemden düşmeyen benzin ve motorin fiyatlarında artış olacak mı? 14 Ağustos 2024 benzin fiyatlarına zam geldi mi? İşte cevabı...

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha! Vatandaş gece yarısı olmadan benzin istasyonlarına koşacak: Zam geliyor (14 Ağustos Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Petrol fiyatı bir sektör raporunun ABD stoklarının azalacağına işaret etmesinin ardından yükseldi. Brent 81 dolar seviyelerine doğru gelirken dolar/TL kurundaki yükseliş de akaryakıt fiyatları için beklenen hamleyi getirdi. Bu kapsamda araç sahiplerinin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatlarında yeni bir değişiklik bekleniyor. Peki motorine benzine indirim zam mı var? Mazot- benzin güncel fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

BENZİNE ZAM GELİYOR

6 Ağustos'ta benzin litre fiyatı için 1 lira 73 kuruş indirim yapılmıştı. Edinilen bilgiye göre, benzin fiyatlarına 85 kuruş zam bekleniyor. Fiyat artışının bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

Motorin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI

Benzine gelecek 85 kuruşluk zammın ardından İstanbul’da ortalama litre fiyatları 44,41 TL’ye, İzmir’de 45,39 TL’ye ve Ankara’da ise 44,95 liraya geriledi.

MAZOT LİTRE FİYATI KAÇ TL?

Mazot fiyatı ortalama olarak İstanbul’da 43,72 TL, İzmir’de 44,76 TL ve Ankara’da ise 44,28 TL’den satışa sunuluyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler