FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borfin'den 'sınıf içi eğitim'

Borfin (Borsa Finans Ekonomi Eğitim Portalı) videolu eğitimlerinin yanı sıra sınıf içi eğitimlerine de başladı.

Borfin'den 'sınıf içi eğitim'

Borfin ilk sınıf içi eğitimini hisse senedi ve türev piyasalardaki gerçek değerleme nasıl yapılıyor ve nelere dikkat ediliyor üzerine hazırladı.

Piyasaların yakından tanıdığı Baki ATILAL, Nuri SEVGEN ve Özgür HATİPOĞLU, Hisse senedi ve türev piyasalarda “GERÇEK DEĞERLEME” ve “STRATEJİ BELİRLEME” eğitimi ile piyasaların işleyişindeki ayrıntıları anlatıyor.

Borfin (Borsa Finans Ekonomi Eğitim Portalı) videolu eğitimlerinin yanı sıra sınıf içi eğitimlerine de başladı. Piyasaların deneyimli uzman isimleri hisse senedi ve türev piyasalarında gerçek değerlemeyi ve yatırım stratejilerini, katılımcılarla bir araya gelerek anlatıyor. Piyasaların işleyişindeki gerçeklerin ve uygulama tekniklerinin üzerinde durulacağı eğitimde, sermaye piyasalarında yatırım stratejileri hem spot hem de vadeli piyasa çerçevesinde anlatılacak. Bu eğitim ile katılımcıların hisse senedi ve hisse senedine bağımlı vadeli işlemler ve opsiyon piyasalarında yatırım yapma ve strateji geliştirme becerilerinin kazandırılması hedefleniyor. Baki ATILAL, Nuri SEVGEN ve Özgür HATİPOĞLU tarafından verilecek bir günlük sınıf içi eğitimin sonunda katılımcılar, Borfin’den eğitim katılım sertifikası almaya hak kazanacak.

Eğitim Ücretine dahil olanlar :

-Eğitim dökümanları,
-Bir yıllık FTA 4.0 Teknik Analiz Paketi,
-Bir yıllık www.stockeys.com aboneliği (web tabanlı mali analiz platformu),
-Bir aylık www.queenstocks.com aboneliği,
-Mola aralarında ikramlar ve Nippon Hotel bünyesinde verilecek öğle

Eğitimin Yeri ve Tarihi :

3 Kasım 2013 Pazar
Saat: 09:30 - 17:30

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler