FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CANLI Kars seçim sonuçları! Kars'ta seçimi kim kazandı? CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, DEM parti adayı Kenan Karahancı mı?

Canlı Kars seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 2024 yerel seçimlerinin sona ermesiyle birlikte tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları yayınlanıyor. Kars seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kars’ta yarışın 3 parti arasında geçmesi bekleniyor. Peki, Kars'ta seçimi kim kazandı? mı? İşte tüm merak edilenler...

CANLI Kars seçim sonuçları! Kars'ta seçimi kim kazandı? CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, DEM parti adayı Kenan Karahancı mı?

Kars seçim sonuçları canlı yayında belli oluyor. Büyük bir yarışa sahne olan Kars'ta seçim sonuçlarını kim kazanacağı merak ediliyor. Peki, Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı DEM parti adayı Kenan Karahancı mı kazandı? İşte 31 Mart Pazar 2024 Kars seçim sonucu ile ilgili tüm detaylar..

CHP adayı Dindar Gültekin, DEM parti adayı Kenan Karahancı, MHP adayı Ötüken Senger’in aldıkları oy oranları seçim yasakları kalkar kalkmaz bu sayfada olacak. Kars seçim sonuçlarına dair tüm detayları Mynet 2024 yerel seçim sayfasında bulabileceksiniz.

KARS SEÇİM SONUÇLARI MYNET'TE OLACAK!

Yerel seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Kars'ta 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde AK Parti adayı Ziya Polat galibiyetle ayrılmıştı.

2019’DA KARS YEREL SEÇİMLERİNİ KİM KAZANMIŞTI?

2019 yerel seçimlerinde HDP yüzde 29,58 oy oranı Kars’ta en çok oy alan birinci parti olmuştu. AK Parti ise bu seçimde olduğu gibi merkezde aday çıkarmayarak MHP’nin adayına destek vermiş MHP adayı da HDP’nin hemen ardından yüzde 26,57 oy alarak ikinci parti olmuştu. CHP ise yüzde 22,14’lük oy oranı ile 2019 Kars yerel seçim sonuçlarına göre üçüncü parti olmuştu.

3


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler