FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çeyrek altın ne kadar - gram altın kaç lira oldu? 25 Mayıs 2017 güncel altın fiyatları

Altına yatırım yapanlar geçen haftayı da kazançlı kapattı. Gram altın fiyatı 145 lirayı bulurken çeyrek altın ise 238 liraya kadar yükseldi. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte güncel altın fiyatları...

Çeyrek altın ne kadar - gram altın kaç lira oldu? 25 Mayıs 2017 güncel altın fiyatları

Yatırımcılarının yüzünü güldüren altının gram fiyatı güne düşüşle başladı. Geçen haftanın en çok kazandıran yatırım aracı olan altın, uzmanlar tarafından hala en çok güvenilen yatırım aracı olarak görülüyor. Peki altın fiyatları ne durumda? İşte 25 Mayıs 2017 sabahı güncel altın satış fiyatları...

Gram altın: 145,59 lira

Çeyrek altın: 238,04 lira

Cumhuriyet altını: 975 lira

Altın fiyatları güncel olarak aşağıdaki linkten her an canlı takip edebilirsiniz.

Altın fiyatları için tıklayın
GEÇEN HAFTA ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Dün, dolar/TL'deki yükselişlere karşın altının ons fiyatındaki düşüşün etkisiyle 143,7 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,27 azalışla 143,9 liradan tamamladı.

Gram altın, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,3 gerileyerek 143,4 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 236, Cumhuriyet altını da 962 liradan alıcı buluyor.

Altının ons fiyatı ise dün yüzde 0,74 değer kaybederek günü 1.251,3 dolardan tamamlamasının ardından şu dakikalarda 1.250 doların hemen üzerinde yatay bir seyir izliyor.

UZMANINDAN ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

The Gloom, Boom & Doom Report'un yayıncısı ve editörü Marc Faber, AA muhabirine, Türkiye piyasaları ile ilgili beklentilerini ve küresel emtia fiyatlarını değerlendirdi.

Faber, "Elimde altın ve diğer kıymetli metallerden bulunduruyorum. Eğer diğer finansal yatırım araçları ile kıyaslarsam hala altın, gümüş ve platin iyi, makul fiyatlarda. Bu metalleri elimde bulunduruyorum. Fiyatlardaki zayıflamayı satın alma fırsatı olarak görüyorum." diye konuştu.

Faber, petrolün varil fiyatının gelecek dönemde 40-60 dolar arasında seyretmesini beklediğini de bildirdi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler