FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çeyrek altın ne kadar oldu? 4 Mayıs Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş hafta başından beri devam ediyor. Dün altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 142,2 liradan işlem görüyordu. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar oldu? 4 Mayıs Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları, doların düşüşü ile birlikte hafta başı itibariyle düşmeye devam ediyor. Dün,142,03 lira ile yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesine gerileyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 0,77 değer kaybıyla 142,5 liradan tamamladı. Altın gram fiyatı sabah saatleri anı ile 140,80 lira iken çeyrek altın 230,21 lira, Cumhuriyet altını ise 958 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları için tıklayın

Dolar/TL'deki değer kayıplarına paralel düşüş eğilimini bugüne de taşıyan altının gram fiyatı, saat 10.50 itibarıyla yüzde 0,12 azalışla 142,3 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 234, Cumhuriyet altını 954 liradan satılıyor.

Küresel piyasalarda artan risk iştahına paralel güne düşüşle başlayan altının ons fiyatı ise aynı dakikalarda yüzde 0,21 değer kaybederek 1.254,0 dolardan alıcı buluyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, küresel risk iştahının devam etmesinin altın talebini azaltığını belirtti.

ABD Merkez Bankasının (Fed) bugün akşam saatlerindeki faiz kararının piyasaların odak noktasında olduğunu ifade eden Memiş, karar metninde haziran ayına dair bir mesaj verilip verilmeyeceğinin piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını söyledi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler