FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? 26 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuç ekranı

26 Nisan tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişinde bu akşamın talihlileri belli olacak. Kupon yaparak şans oyunu Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyenler, Sayısal Loto sonuç ekranını araştırıyor. 26 Nisan Sayısal Loto çekilişinin hemen ardından, bu akşamın şanslı numaraları Millipiyangoonline üzerinden duyurulacak. İşte, ayrıntılar...

Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? 26 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuç ekranı

26 Nisan Çılgın Sayısal Loto bu akşam 145.273.133 TL devrediyor. MP Tv üzerinden canlı yayında gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişi el değmeden ve noter huzurunda yapılacak. Peki, Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? 26 Nisan Sayısal Loto sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar...

26 NİSAN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleştiriliyor. Bu akşam 21.30'da gerçekleşen olan 26 Nisan Sayısal Loto çekilişi bilet sorgulama ve sonuç ekranı için linke tıklayın.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto oyununda her bir kolon için 90 sayı içinden, 6 sayı seçilmesi gerekmektedir. Çılgın sayısal loto Milli Piyango’nun resmi web sitesi olan www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango mobil uygulamasından veya Çılgın Sayısal Loto bayilerinden oynanabilmektedir.

SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇILGIN SAYISAL LOTO KURALLARI

Milli Piyango İdaresi'nin belirlediği Çılgın Sayısal Loto kuralları şöyle:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler