FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: 2023 Temmuz asgari ücret ne kadar olacak, kaç dolar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika asgari ücret açıklamaları güncel olarak takip ediliyor. 700 bin kamu işçisini ilgilendiren zamma ilişkin son sözü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyledi. Kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam ve en düşük kamu işçisi ücretini ise 15 bin lira olarak belirlendi. Peki, 2023 Temmuz asgari ücret ne kadar olacak? Ek zam ne kadar yapılacak? İşte tüm detaylar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: 2023 Temmuz asgari ücret ne kadar olacak, kaç dolar?

Temmuz 2023 asgari ücret zammı hakkında son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin zam oranıyla ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Kamuda görev yapan işçi statüsündeki çalışanlar için zam oranları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam ve en düşük kamu işçisi ücretini ise 15 bin lira olarak belirlendiğini açıkladı. Peki, Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak?

Aile destek1

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kamu işçilerinin zam oranıyla ilgili açıklama yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise asgari ücrette Temmuz ayına işaret ederek önemli açıklamalar yapmıştı.

Ocak ayında Cumhuriyet tarihindeki en yüksek düzenlemeyi yaptıklarını hatırlatan Bakan Bilgin, "Temmuzda da aynısını yapacağız. Aşağı yukarı 500 dolar bazında bir oran olacak." diyerek konuyla ilgili çalışmanın hazır olduğunu belirtti.

burs 1

SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 bin kamu işçisini ilgilendiren zammı Beştepe'de açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret, emekli ve memur zammı hakkında önemli açıklamalarda da bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan;

''Enflasyon ve hayat pahalılığı sıkıntılarına karşı refah seviyelerini yükseltecek yeni düzenlemeler yapılacak. Enflasyon farkı ve refah payı hazırlıklarımız var. Memurlarımız müsterih olsunlar, onların hakkını teslim etmek boynumuzun borcudur. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz, şu ana kadar da ezdirmedik. Gördüğünden geri koymayacağız, daha ileriye taşıyacağız. Ülkemizin tüm eksiklerini biz giderdiysek milletin tüm ihtiyaçlarını karşıladıysak bugünkü sıkıntıları çözmek de bize nasip olacak.'' açıklamasını yaptı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler