FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deprem destek ödemesi nasıl alınır? DEPREM DESTEK ÖDEMESİ ne zaman yapılacak, kimlere verilecek? Depremzedelere 15 bin TL yardım!

Deprem destek ödemesinin ne zaman yapılacağı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkımların olduğu Adıyaman'da incelemelerde bulundu ve destek ödemeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki, Deprem destek ödemesi nasıl alınır? DEPREM DESTEK ÖDEMESİ ne zaman yapılacak, kimlere verilecek? İşte tüm detaylar...

Deprem destek ödemesi nasıl alınır? DEPREM DESTEK ÖDEMESİ ne zaman yapılacak, kimlere verilecek?  Depremzedelere 15 bin TL yardım!

Deprem destek ödeme tarihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaların ardından merak konusu oldu. 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depreminden etkilenen ailelere yapılacak 15'er bin TL'lik ödemelere ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, deprem destek ödemesi ne zaman yapılacak? Deprem destek ödemesi kimlere verilecek?

25

DEPREM DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkımların olduğu Adıyaman'da incelemelerde bulundu ve önemli açıklamalarda bulundu.

h0

Cumhurbaşkanı Erdoğan; burada yaptığı açıklamada "Deprem bölgesi başta olmak üzere ülkenin yeniden ayağa kalkmasını sağlayacak kapsamlı bir program hazırlıyoruz." dedi ve AFAD hesaplarına yapılan bağışların her kuruşunun deprem bölgesindeki faaliyetler için harcandığının altını çizdi.

h1

DEPREM DESTEK ÖDEMESİ KİMLERE VERİLECEK, KAÇ TL?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında "Hane başına taşınma yardımıyla birlikte 15'er bin lira vermenin hazırlığını yapıyoruz. Bu hanelerdeki vatandaşlarımızdan konteyner kentler dışında barınacaklara özellikle kira yardımını yapacağız" diye konuştu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler