FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deprem sonrasında hasar gördü! Ceyhan'a petrol akışı durduruldu…

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölge 10 ilde etkili olan 7,4'lük depremin ardından herhangi bir sızıntı ya da basınç problemi yaşanmamasına karşın güvenlik gerekçesiyle Ceyhan petrol rafinerisine petrol akışı durduruldu.

Deprem sonrasında hasar gördü! Ceyhan'a petrol akışı durduruldu…

Deprem enerji altyapısında da tedbirler alınmasına neden oldu. Depremin ardından Gaziantep-Maraş doğal gaz hattında hasarlar oluşurken, çıkan yangınların söndürüldüğü belirtildi.

Bloomberg’e konuşan üst düzey yetkilinin verdiği bilgiye göre, hattın iki noktasında hasar meydana geldi, yangın oluştu. Maraş Türkoğlu ve Narlı’da oluşan hasarlardan sonra çıkan yangınlar söndürüldü.

PETROL AKIŞI DURDU

Hasardan Maraş, Hatay illeri ile Pazarcık, Narlı, Kırıkhan, Hassa, Reyhanlı etkileniyor. Bu ilçelere doğalgaz verilemiyor. Gaziantep ve Kilis de hasardan etkilenirken, buralar hattın içindeki gazdan besleniyor. Üst düzey yetkili, 48 saat içerisinde normal akışın başlatılmasının hedeflendiğini söyledi.

Yetkililere göre herhangi bir sızıntı ya da basınç problemi yaşanmamasına karşın güvenlik gerekçesiyle Ceyhan Petrol Rafinerisi’ne petrol akışı durduruldu.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler