FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DSİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ! DSİ işçi alımı kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Asil - yedek sıralı tam liste!

DSİ kura sonuçları isim listesi şimdiden merak konusu oldu. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne 819 sürekli işçi alınacak. 1 Haziran 2023 Perşembe günü adaylar, noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek ve yazılı, sözlü ile uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday çağrılacak. DSİ işçi alımı kura sonuçları isim listesi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, DSİ işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

DSİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ! DSİ işçi alımı kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Asil - yedek sıralı tam liste!

DSİ kura sonuçları isim listesi İŞKUR üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Devlet Su İşlerine 819 sürekli işçi alınacak ve bu kişiler noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. DSİ kura sonuçları isim listesi ile ilgili detaylar şimdiden merak edildi. İşte DSİ işçi alımı kura sonuçları ekranı...

dsi

DSİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

DSİ işçi alımı kura çekilişi 1 Haziran 2023 Perşembe günü yapılacak.

dsi

DSİ 819 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı ilanında şu ifadelere yer verildi:

"Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 819 Sürekli İşçi alımı yapılacaktır.

İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Genel Müdürlüğümüze bildirilecektir. Yazılı, Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday çağrılacaktır.

Bu adaylar 01/06/2023 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim(tebligat) yapılmayacaktır.

İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ilgili Bölge Müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan
anlaşılan adayların başvuruları, ilan, kura ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece iptal edilebilecektir."

DSİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı kura sonuçları bugün açıklanacak.

DSİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler