FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EYT askerlik borçlanması sigorta giriş tarihini geriye çeker mi? EYT ASKERLİK BORÇLANMASI son dakika yeni gelişme var mı?

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT'ye ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu hakkında çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Bilgin, EYT çalışmasının Aralık ayı sonuna kadar bitirilip Meclis'e geleceğini umduğunu ifade etmişti. "EYT askerlik borçlanması geriye çeker mi?" sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. İşte konu hakkında ayrıntılar...

EYT askerlik borçlanması sigorta giriş tarihini geriye çeker mi?  EYT ASKERLİK BORÇLANMASI son dakika yeni gelişme var mı?

Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) yönelik düzenleme hakkında son gelişmeler merak konusu oldu. Kimlerin yeni düzenleme kapsamında emekli olup olmayacağı yoğun bir şekilde arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'liler askerlik borçlanmasına dair açıklamalarda bulunmuştu. Peki, EYT askerlik borçlanması geriye çeker mi? İşte konu hakkında detaylar...

EYT ASKERLİK BORÇLANMASI GERİYE ÇEKER Mİ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde EYT askerlik borçlanmasına dair soruları yanıtladı. Bakan Bilgin, Aralık ayında çözülmesi beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

yardım2

DOĞUM VE ASKERLİK BORÇLANMASI SİGORTA BAŞLANGICI SAYILACAK MI?

Bilgin, "EYT için net tarih 8 Eylül 1999. Yıpranma hakkı, doğum ve askerlik borçlanmaları olsa bile işe başlangıç tarihi geriye çekilemez. Bunlar ancak eksik prim gün sayısını tamamlamak üzere yapılır. Yani o eksik kalan prim gün sayısını telafi eder. Ama işe başlangıcı geri çekmez. Öyle bir şey yok." dedi.

yardım3

HEYECANLANDIRAN EYT AÇIKLAMASI

Milyonlarca kişinin beklediği EYT'ye ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, EYT çalışmasının Aralık ayı sonuna kadar bitirilip Meclis'e geleceğini umduğunu söyledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler