FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Finansın sonraki adımı Zirve'de belirlenecek

Finans ve Bankacılıkta Sonraki Adım Konferansı, ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’12 kapsamında 12 Eylül 2012’de küresel arenadan uzmanların katılımıyla toplanıyor.

Finansın sonraki adımı Zirve'de belirlenecek

Konferansta Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın da konuşacak.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ne taşınan ve bu yıl Vodafone’un ana sponsorluğunda 11 – 13 Eylül 2012 tarihleri arasında “Sonraki adım” teması ile gerçekleştirilecek ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’12, finans ve bankacılık alanındaki gelişmeleri özel bir konferansta ele alacak. Finans ve Bankacılıkta Sonraki Adım Konferansı, sektör oyuncularının yenilikçi hizmetler üreterek müşterilerini etkilemelerine aday teknolojileri masaya yatıracak.

ICT Summit Eurasia-Bilişim Zirvesi’12 kapsamında 12 Eylül 2012, Çarşamba günü düzenlenen konferansta, finans ve bankacılık alanındaki teknolojik gelişmelerin bir sonraki adımında sektörü nelerin beklediği aktarılacak. Her ölçekteki bankaların teknolojiyi iş modellerine nasıl uyguladıkları üzerinde durulacak. Öne çıkan konu başlıklarından bir diğeri bankacılıkta yakın alan iletişimi, mobil ödeme sistemleri, mobil finansal uygulamalar, akıllı kartlar ve e-cüzdan uygulaması olacak.

Konferans kapsamındaki “Finans ve bankacılıkta bir sonraki teknoloji adımları” başlıklı panel, Denizbank, Finansbank, ING, Şekerbank, TEB gibi Türkiye’nin öncü bankalarından üst düzey yöneticilerin sunumlarıyla gerçekleşecek.

ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’12, AB Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra onlarca ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütünün destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler