FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnsanların Online Yatırım Yaptığı 4 Finansal Ürün

Online yatırım yapmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar bugünlerde sadece E-bay'de yatırım yapmak yerine finansal piyasalarda yatırım yapıyorlar.

İnsanların Online Yatırım Yaptığı 4 Finansal Ürün

Öğrenmesi çok kolay olduğu için son zamanların en popüler olayı online yatırım yapmak. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda farklı finansal ürün var. Bunlardan bazıları:

Emtia

Emtia yatırımı, yatırımcıların en çok tercih ettiği ürünlerden bir tanesi. Emtia yatırımı içerisinde altın, gümüş ve petrol gibi ürünleri bulundurur ve ufak bir fiyat değişimiyle kar fırsatlarını elde etmenizi sağlayabilir. Yatırımcıların piyasa hareketlenmelerinin bir adım önüne geçmesine yardımcı olabilecek bol miktarda veriler mevcuttur.

Hisseler

Hisse yatırımı yapan çoğu yatırımcı hissenin kendisini satın almak yerine fiyatlarına yatırım yapar. Böylece fiyatlar yukarı çıktığında veya aşağı düştüğünde bu durumdan kar fırsatı elde edebilirler. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda hisse bulunmaktadır ve bunlar hakkında medyadan bilgi almak çok kolaydır.

Pariteler

Forex piyasası dünyanın en geniş piyasasıdır. Yatırımcılar özel yatırım araçları kullanarak diledikleri parite fiyatlarına küçük bir miktar ile yatırım yapabilir ve kar fırsatlarından yararlanabilirler.

Endeksler

Belirli finansal piyasaları değerlendirmek için kullanılan ekonomik araçlardır. S&P 500, NASDAQ ve Dow Jones, en popüler endekslerin 3 örneğidir ancak bir sürü endeks daha vardır.

Online yatırımın en büyük avantajlarından biri de öğrenmesi ve konuda ustalaşması çok kolaydır. Alacağı bire bir eğitim ile herkes kısa sürede nasıl yatırım yapabileceğini öğrenebilir.

Sizde gerçek bir yatırımcı olmak ister misiniz? Primetrade'in yatırım uzmanlarından bire bir ücretsiz eğitim alın ve harekete geçmek için [tıklayın](http:// http://www.primetrade.com.tr/)


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler