FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş dünyasından Mustafa Koç mesajları

Ünlü iş adamı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesi iş dünyası başta olmak üzere tüm Türkiye'yi üzdü.

İş dünyasından Mustafa Koç mesajları

Birçok iş adamı ve ekonomi çevresi Mustaf Koç ile ilgili görüş ve taziye mesajlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.
KOÇ HOLDİNG'TEN AÇIKLAMAKoç Holding: Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun.

SABANCI: DERİN BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Mustafa Koç'un ani ölümünün ardından yaptığı açıklamada, "Bugün şok içindeyiz, derin bir üzüntü içindeyiz" dedi.

Güler Sabancı telefonla bağlandığı CNN Türk yayınında şunları söyledi:

"Hepimizin başı sağolsun. Çok sevgili bir dosttu. Zeki bir insandı, dürüst insandı. Güvenilir bir dosttu. Çok genç yaşta hayatını kaybetti. bugün şok içindeyiz, derin bir üzüntü içindeyiz. Mustafa Koç, Rahmi beyden sonra büyük çapta ileriye götürdü. Hakikaten çok başarılı girşimlerde bulundu. Geldiği kültür, içinde bulunduğu aile ona toplamsal duyarlılığı vermişti. Öncü işler yaptı, mekanı cennet olsun diliyorum."

Bülent Eczacıbaşı’ndan başsağlığı mesajı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Eczacıbaşı yayınlanan mesajda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili arkadaşım Mustafa Koç'un ani kaybının sarsıntısı ve derin üzüntüsü içindeyim. Genç yaşlarımızda başlayan dostluğumuz, başta TÜSİAD olmak üzere birçok iş örgütünde süren ortak çalışmalarımızla pekişti. Mustafa Koç, yetkin bir iş insanı, samimiyetle herkesin iyiliğini isteyen özel biriydi. Aramızdan ayrılışı, sadece Koç Topluluğu için değil, tüm iş dünyamız ve ülkemiz için büyük bir kayıptır. Sevgili Mustafa'ya rahmet, Koç Ailesine başsağlığı diliyor; bu büyük acılarını içtenlikle paylaşıyorum”.

Ferit Şahenk’ten Koç ailesine başsağlığı mesajı

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, bugün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç'un ardından başsağlığı mesajı yayınladı. Şahenk, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Çok sevgili arkadaşım, kardeşim, Koç ailesinin değerli evladı, zaman zaman dertleştiğimiz,zaman zaman sevincimizi paylaştığımız, varlığından hep gurur duyduğum Mustafa Koç artık yok. Kederimiz sonsuz,yeri hiç doldurulamayacak. Mustafa sen bizim, Türkiye'nin; Büyük Koç camiasının kalbinde her daim var olacaksın. Mekanın cennet olsun. Koç ailesinin, Koç camiasının acısını paylaşıyor,sabırlar diliyorum. Allah Rahmet Eylesin.”

FINANCIAL TIMES'TAN MUSTAFA KOÇ PAYLAŞIMI
Dünyanın önde gelen Finans mecralarından Financial Times, Mustafa Koç'un vefat haberini takipçileri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Otomotiv Distürbütörleri Derneği'nden başsağlığı mesajı

Türk iş dünyasının saygın ve başarılı temsilcisi, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa V. KOÇ' un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Allah'tan rahmet, başta üye firmalarımızdan Ford Otomotiv San. A.Ş., Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş., Fer Mas Oto Ticaret A.Ş. ve Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. olmak üzere tüm Koç camiasına, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ASKON'dan başsağlığı mesajı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa KOCA, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç’un vefatıyla ilgili bir açıklamada bulundu. ASKON Başkanı Mustafa Koca vefata ilişkin şu ifadelerde bulundu; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç’un yaşadığı rahatsızlık sonucu vefat etmiş olmasını öğrenmiş bulunmaktayız. İş Dünyası başarılı ve önemli bir değerini kaybetmiştir. Merhum Mustafa V. Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet dileriz. **TİM BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ** Türk sanayi ve ihracatının öncü kuruluşlarından KOÇ Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’u kaybetmekten derin üzüntü duyuyoruz. Merhum Mustafa Koç Türkiye’de geleneksel sanayi modelinden yüksek katma değerli üretim ve ihracat modeline geçişte büyük rol oynamış önemli bir isimdi. Ülkemiz ve ekonomimiz adına faydalı birçok şey yapabilecek iken, çok genç bir yaşta kendisini kaybetmemiz üzüntümüzü daha da artırıyor. İş dünyamıza, Koç ailesine ve Koç grubuna Türkiye İhracatçılar Meclisi ve şahsım adına başsağlığı diliyorum. Allah Rahmet Eylesin. **TİSK** TİSK camiası, ülkemizin önde gelen iş adamlarından değerli insan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle derin üzüntü içerisindedir. Türkiye ekonomisinin büyümesi ve ülke kalkınması için olduğu kadar, Türkiye’nin toplumsal gelişimi açısından da çok önemli hizmetlerde bulunan Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta Koç Ailesi, Koç Holding ve Koç Grubu mensupları ile iş alemi olmak üzere tüm Türkiye’ye başsağlığı dileriz. **İKTİSADİ KALKINMA VAKFI BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU** Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türk iş dünyası önemli bir değerini yitirmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz. Tüm milletimizin başı sağ olsun.
**GYİAD' dan Mustafa Koç için Taziye Mesajı** Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sevim, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Koç’un vefatından dolayı derin bir üzüntü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz" mesajındabulundu. **AKBANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI SUZAN SABANCI DİNÇER** Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un ani ve zamansız ölümünü tüm Türkiye gibi ben de büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mustafa Koç; çok iyi bir dost, çok değerli bir iş adamı; ülkesini yurtdışında layıkıyla ve en iyi şekilde temsil eden, yaşama bağlı, hayırsever, arkadaş canlısı, çok kıymetli bir insandı. Kendisini çok genç yaşta kaybetmenin derin acısı içindeyim. Başta değerli ailesi ve Koç Grubu olmak üzere, hepimizin başı sağ olsun. Merhuma Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabırlar dilerim.
**İşte Mustafa Koç ile ilgili paylaşımlardan bazıları...** > İş dünyamızın duayeni, başarılı, enerjik ve üretken bir evladımızı, Mustafa Koç'u kaybettik; Üzüntülüyüz, ailesine sabır diliyorum > > — Mehmet Simsek (@memetsimsek) [21 Ocak 2016](https://twitter.com/memetsimsek/status/690131390487252993) > Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum > > — Faruk Çelik (@farukcelikcomtr) [21 Ocak 2016](https://twitter.com/farukcelikcomtr/status/690115967305830400) > Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa Koç'un vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. > > — Fikri Işık (@fikriisik) [21 Ocak 2016](https://twitter.com/fikriisik/status/690126021585145856)


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler