FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İSTANBUL’DA DEPREM Mİ OLDU? Kandilli Rasathanesi İstanbul, Ankara, İzmir, Düzce son depremler listesi

İstanbul’da deprem mi oldu sorusu ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Son depremler listesi İstanbul, Ankara, İzmir ve Düzce de yaşayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından Düzce’de gerçekleşen deprem birçok çevre ilden hissedildi. Pek, İstanbul, Ankara, İzmir, Düzce’de deprem mi oldu, kaç şiddetinde?

İSTANBUL’DA DEPREM Mİ OLDU? Kandilli Rasathanesi İstanbul, Ankara, İzmir, Düzce son depremler listesi

İstanbul, Ankara, İzmir ve Düzce'de deprem mi oldu sorusu gündemde yer alıyor. 23 Kasım itibari ile Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıklamaları yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre Düzce'de deprem meydana geldi. Deprem, birçok ilden hissedildi. Deprem sonrası açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Özlü, "Deprem sonrası elektrikler kesildi, artçı sarsıntılar devam ediyor. Şu ana kadar yaralanma yıkım ölüm haberi yok" dedi.

DEPREM Mİ OLDU?

AFAD, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem birçok çevre ilden hissedildi ve vatandaşlar sokaklara çıktı.
Deprem sonrası açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Özlü, "Deprem sonrası elektrikler kesildi, artçı sarsıntılar devam ediyor. Şu ana kadar yaralanma yıkım ölüm haberi yok"

deprem-mi-oldu

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Soylu: "Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır."
SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

VALİ YERLİKAYA AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ‘İlimizde de hissedilen #Düzce #Gölyaka merkezli #depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun.
An itibariyle ilimizdeki 112 ve AFAD merkezinize gelen herhangi bir olumsuz ihbar bulunmamaktadır.
Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.’ dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler