FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KAPICI MAAŞI 2024: Asgari ücret ile kapıcı maaşı 2024 ne kadar oldu, kaç TL? Apartman görevlisi ne kadar maaş alacak?

Kapıcı maaşı ne kadar olduğu asgari ücretin açıklanmasının ardından merak konusu oldu. Her yıl asgari ücret ile birlikte zamlanan kapıcı ve apartman görevlisi maaşlarının yeni yılda ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, kapıcı maaşı 2024 ne kadar oldu, kaç TL? Kapıcı ve apartman görevlisi ne kadar maaş alacak?

KAPICI MAAŞI 2024: Asgari ücret ile kapıcı maaşı 2024 ne kadar oldu, kaç TL? Apartman görevlisi ne kadar maaş alacak?

Kapıcı maaşı ne kadar oldu, yeni yılda apartman görevlisi maaşları kaç TL olacak gibi soruların yanıtları tüm çalışanlar tarafından merak ediliyor. Yeni asgari ücretin belli oldu. Kapıcı maaşları da bu kapsamda yükselecek. Peki, kapıcı ve apartman görevlisi ne kadar maaş alacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

KAPICI MAAŞI 2024 NE KADAR OLDU?

Milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği 2024 asgari ücret zammı için geri sayım sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türk-İş, TİSK ve hükümet yetkililerini Beştepe'ye çağırdı. Kritik toplantının ardından yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL TL olaran belirlendi.

Bu bağlamda pek çok kalemde ödeme miktarları değişecek. Hesaplamalar netleştiğinde haberimize eklenecektir.

asgari ücret işveren maliyeti

KAPICI VE APARTMAN GÖREVLİSİ NE KADAR MAAŞ ALACAK?

Kapıcı ve apartman görevlisi maaşları asgari ücret ile birlikte yükselecek. Asgari ücret 2024 zammı henüz belli olmadığından yeni yılda geçerli olacak kapıcı maaşları açıklanmadı. Resmi rakamlar belli olduğunda haberimizin içeriği güncellenecektir.

Asgari Ücret Toplantısı 2024 5

KAPICI MAAŞI NE KADARDI?

2023'ün ikinci yarısında asgari ücretin 11 bin 402 TL olarak açıklanmasının ardından apartman görevlisi kapıcı maaşları da netlik kazanmıştı. Buna göre, 2023 yılında apartman görevlisi kapıcı maaşı 11 bin 402 TL olarak güncellenmişti.

Asgari Ücret Toplantısı 2024 3

ASGARİ ÜCRET ZAMMIYLA NELER DEĞİŞECEK?

Yaşlılık Maaşı,

Engelli Maaşı,

İşsizlik Maaşı,

GSS Primi,

Doğum, Askerlik Borçlanması,

Stajyer Maaşı,

BES Kesintileri.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler