FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KYK yurt ücretleri ödenecek mi, iptal mi? KYK yurt ücretleri iade edilecek mi? Bakan Kasapoğlu'ndan yurt ödemeleri için açıklama geldi!

KYK yurt ödemeleri için beklenen son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası üniversitelerde online eğitime geçilmiş ve KYK yurtlarına depremzedeler nakledilmişti. Peki, KYK yurt ücretleri ödenecek mi, iptal mi? KYK yurt ücretleri iade edilecek mi? İşte detaylar...

KYK yurt ücretleri ödenecek mi, iptal mi? KYK yurt ücretleri iade edilecek mi? Bakan Kasapoğlu'ndan yurt ödemeleri için açıklama geldi!

KYK yurt ücretlerinin ödenip ödenmeyeceğine ilişkin son dakika gelişmeleri üniversite öğrencileri tarafından yakından takip ediliyor. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından YÖK üniversitelerde online eğitim kararı alarak depremzedeleri KYK yurtlarına yerleştirildi. KYK yurtlarını boşaltan öğrenciler yurt ücretlerine ilişkin soruların yanıtlanmasını beklediler. Konuya ilişkin Bakan Muharrem Kasapoğlu'ndan açıklama geldi. İşte KYK yurt ödemeleri ile ilgili detaylar...

KYK YURT ÜCRETLERİ ÖDENECEK Mİ?

KYK yurtlarını boşaltan öğrencilerin beklediği açıklama geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yurt ücretlerine ilişkin şubat ayı ve bahar yarı yılında yurtta kalmayan öğrencilerimizin elbette herhangi bir ücret ödemeleri söz konusu değildir. Deprem illerinden öğrencilerimiz ise yurtta kalsalar dahi ödeme yapmayacaklardır." ifadelerini kullandı.

kyk burr kredi

KYK ÜCRETLERİ İADE EDİLECEK Mİ?

Yapılan açıklama sonrası KYK yurtlarından ayrılan öğrenciler de ücretlerin iade edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

KYK yurt ücretlerinin iade edileceği yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler