FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LPG FİYATI SON DURUM! 9 Ağustos LPG ne kadar, kaç TL? Benzin kaç lira? Bugün akaryakıta indirim geldi mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel fiyatlar!

LPG fiyatı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt pompa satış fiyatları bilhassa İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Otomobil sahiplerini sevindiren haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına üç günde ikinci kez indirim geliyor. Peki 9 Ağustos LPG ne kadar, kaç TL? Benzin kaç lira? Bugün akaryakıta indirim geldi mi? İşte İstanbul, Ankara, İzmir'de güncel LPG fiyatları...

LPG FİYATI SON DURUM! 9 Ağustos LPG ne kadar, kaç TL? Benzin kaç lira? Bugün akaryakıta indirim geldi mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel fiyatlar!

LPG fiyatları, zam haberleri ve son dakika açıklamaları nedeniyle her gün vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Brent petrol piyasasında yaşanan düşüş sebebiyle geçtiğimiz günlerde indirim gelmişti. Son dakika bilgisine göre bu gelişmelerle motorin litre fiyatına indirim geleceği öğrenildi. Vatandaşlar internette "9 Ağustos LPG ne kadar, kaç TL?", "Benzin kaç lira?", "Bugün akaryakıta indirim geldi mi?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İstanbul, Ankara, İzmir güncel LPG fiyatları haberimizde...

GÜNCEL LPG FİYATLARI

30 kuruşluk son zam sonrası İstanbul'da otogaz fiyatı 11,35 kuruş oldu. Ankara'da ise litre fiyatı 11,37 TL, İzmir'de ise 11,03 lira oldu.

Benzin

Benzin

İSTANBUL'DA BENZİN NE KADAR?


İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 12 kuruşa geriledi.

Benzin

ANKARA'DA BENZİN NE KADAR, KAÇ TL?


Ankara'da benzinin litresi 20 lira 17 kuruş oldu.

İZMİR'DE BENZİNİN LİTRESİ NE KADAR?


Benzinin litresi İzmir'de ise 20 lira 15 kuruşa düştü.

Benzin

Benzin

İSTANBUL'DA MOTORİN NE KADAR?

Motorinin litresi ise İstanbul'da 23 lira 39 kuruşa geriledi.

ANKARA'DA MOTORİN NE KADAR?

Ankara'da motorinin litresi 23 lira 51 kuruş oldu.

İZMİR'DE MOTORİN NE KADAR?

Motorinin litresi İzmir'de ise 23 lira 51 kuruşa geriledi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler