FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2023 Milli Piyango BÜYÜK İKRAMİYE ne kadar? Milli Piyango bu yıl toplam kaç TL dağıtıyor? Tamamı dağıtım garantili!

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için heyecan dorukta. Bu yıl 200 milyon liralık ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak. Çekiliş büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık gecesi televizyondan canlı olarak izlenebilecek. İşte Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine dair detaylar...

2023 Milli Piyango BÜYÜK İKRAMİYE ne kadar? Milli Piyango bu yıl toplam kaç TL dağıtıyor? Tamamı dağıtım garantili!

Yeni yıla çok az bir zaman kala Milli Piyango büyük ikramiyesi gündemden düşmüyor. Bu yıl tamamı dağıtım garantili olan büyük ikramiye için geri sayım başladı. Milli Piyango bu yıl toplam ne kadar dağıtacak? BÜYÜK İKRAMİYE 2023 ne kadar? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte MPİ 2023 yılbaşı çekilişi hakkında tüm detaylar...

MİLLİ PİYANGO BU YIL TOPLAM NE KADAR DAĞITACAK?

Yılbaşına özel yapılacak çekilişte dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olarak açıklandı. İkramiye kategori sayısı 13’ten 15’e çıkarılırken, çekilecek olan kod sayısı 622’den 1.012’ye yükseltilmiş oldu.

çekiliş

BÜYÜK İKRAMİYE 2023 NE KADAR? TAMAMI DAĞITIM GARANTİLİ!

Milli Piyango özel çekilişinde 200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak. Bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiyenin isabet ettiği satılan bilet ya da biletler eşit şekilde pay edilecek.

Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan bilet(ler) arasında eşit olarak paylaştırılacak.

yılbaşı bilet

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklinde satılıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler