FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli Piyango ikramiye tutarları 2023 ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiye tablosu...

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için heyecan dorukta. 31 Aralık 2022 gecesi gerçekleştirilecek olan çekilişin ayrıntıları merak konusu oldu. 200 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibini bulacağı dev çekilişin ikramiye tablosu da yayımlandı. Peki, Milli Piyango ikramiye tutarları 2023 ne kadar? İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiye tablosu ve tutarları...

Milli Piyango ikramiye tutarları 2023 ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiye tablosu...

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Bu yıl 200 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilerin olacak. 200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibini ya da sahiplerini aranacağı gecede Milli Piyango tarafından, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. Peki, Milli Piyango ikramiye tutarları 2023 ne kadar? İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiye tablosu!

TAMAMI DAĞITIM GARANTİLİ

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 200 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Bu yıla özel olarak belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacağı yılbaşı özel çekilişinde, ikramiye dağıtım oranı artırıldı.

milli piyango kapak

İkramiye kategori sayısı 13'ten 15'e çıkarılırken, çekilecek olan kod sayısı da 622'den 1.012'ye yükseltildi. Böylece daha fazla sayıda kişi daha fazla ikramiye kazanma şansına sahip olacak.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYE TUTARLARI 2023 NE KADAR?

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi İkramiye tablosu aşağıdaki gibi olacaktır;

çekiliş

Milli Piyango büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan bilet(ler) arasında eşit olarak paylaştırılarak dağıtılacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler