FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Online alışverişte para kazanma devri

Birçok alışveriş sitesini aynı adreste buluşturan "avantajix.com" sitelerle yaptığı pazarlıkta kazanılan indirimi tüketiciye iade ediyor

Online alışverişte para kazanma devri

Uygulamayla tüketici kendisine yapılmayan indirimi, alışverişini "avantajix.com" üzerinden yaparak kazanabiliyor.

Sitenin kurucularından Güçlü Kayral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, günümüzde internetin baş döndürücü hızla gelişmeye devam ettiğini belirterek, kendilerinin de bu değişime ayak uydurabilmek için yurtdışında yaygın olan online alışverişte harcadıkça kazanma sistemini uygulamaya başladıklarını söyledi.

Avantajix.com sitesini Tunç Buyurgan ile kurarak aralarında Teknosa, Çiçeksepeti, Grupanya, Skype, Airfrance, Silk&Cashmere ve Otel.com’un da olduğu birçok alışveriş sitesiyle indirim anlaşması yaptıklarını aktaran Kayral, şu bilgileri verdi: "Alışveriş sitelerini tek çatı altında toplayarak tüketicinin zamandan ve paradan kazanmasını hedefledik.

Avantajix üzerinden o sitelerin birinden alışveriş olursa biz o mağazadan komisyon alıyoruz. Daha sonra bu komisyonun tümü o alışverişi yapan kullanıcıya ödeniyor. Mesela, ’ciceksepeti.com’dan doğrudan yapılacak alışverişte yapılmayacak yüzde 20 indirim, Avantajix üzerinden aynı siteden yapılarak kazanılmış oluyor. Alışverişlerin ardından tüm bu bu indirimler birikiyor ve tüketicinin hesabına yatırılıyor." Alışveriş sitelerinin kaçan tüketicileri Avantajix sayesinde tekrar yakalama fırsatı bulduğunu belirten Kayral, sitelerin yakaladıkları tüketiciyi tekrar kaçırmak istemediği için indirim yapmayı kabul ettiğini söyledi.

Siteyle online alışverişteki tüm avantajları bir çatı altında toplamaya çalıştıklarını ifade eden Kayral, şunları kaydetti: "Şu anda 100’e yakın saygın ortakla işe başladık. Çok yakında bu sayı binlere ulaşacak. Şimdiden insanlar alışveriş yapmadan önce bir sitenin Avantajix’te olup olmadığına bakmaya başladı. Çünkü, Avantajix sayesinde aslında tüketicinin aklında bile olmayan bir para yoktan kazanılmış oluyor. Zaten o mal veya hizmeti alacak kişiye iki tık fazla yaparak ilave bir para kazanma fırsatı sağlıyoruz. Uygulama sayesinde hayır kurumlarına da bağış yapılabiliyor. Çünkü, tüketici dilerse kazandığı indirimleri vereceği talimatla hayır kurumlarına da yönlendirebiliyor."

Express


En Çok Aranan Haberler