FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OSD'de bayrak değişimi! Yeni başkan Cengiz Eroldu

Kuruluşundan bu yana yaklaşık yarım asrı geride bırakan Türkiye otomotiv sektörünün en köklü kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 47’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da 2018 yılından bu yana derneğin yönetim kurulu başkanlığını başarı ile yürüten Haydar Yenigün görevini Cengiz Eroldu’ya devretti.

OSD'de bayrak değişimi! Yeni başkan Cengiz Eroldu

Otomotiv sanayinin çatı kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği’nda (OSD) bayrak değişimi yaşandı.Cengiz Erold OSD'de başkanlık koltuğunu Haydar Yenigün'den devraldı.

Cengiz Eroldu-Haydar Yenigün-1

OSD’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gelen Cengiz Eroldu ise “Bu görevi büyük bir sorumluluk bilinciyle yürüten Haydar Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. OSD’deki yeni görevimde, tüm OSD üyelerimizin katkılarıyla süregelen çalışmaların başarı ile devam etmesinin yanı sıra yeni yaklaşımlar ile Türk otomotiv sanayisini daha iyi noktalara taşımak hedefi ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

PHOTO-2022-03-30-15-07-06

CENGİZ EROLDU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1988 yılında mezun olan Cengiz Eroldu, 1993-1995 yılları arasında İtalya’da LUISS Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. İş yaşamına 1989 yılında Koç Holding’de Denetim Uzmanı olarak başlayan Eroldu, 1995 yılında Tofaş’a Muhasebe ve Endüstriyel Kontrol Müdür Yardımcısı olarak atanan Eroldu, 2001-2015 arasında çeşitli görevler aldı. Eroldu, Ocak 2015’ten bu yana Tofaş Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak görev yapıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler