FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 atama kurası sonuçları: İsteğe bağlı yer değişikliği kura çekimi sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ile deprem tayin sonuçları belli oldu. Sağlık bakanlığı deprem tayin sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çekiliş, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa için bugün yapıldı. İşte, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları...

Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 atama kurası sonuçları: İsteğe bağlı yer değişikliği kura çekimi sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı 12 bin 700 atama kura sonuç sorgulama ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Bugün Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa için yerleştirmeler gerçekleştirildi. Sağlık bakanlığı deprem tayin sonuçları merak konusu oldu. İşte, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ve detaylar...

Q4

SAĞLIK BAKANLIĞI DEPREM TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı deprem tayin sonuçları merak konusu oldu.

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği kapsamındaki İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değişikliği Kurası için başvurular Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden gerçekleştirildi.

Yerleştirme için kura çekilişi 30 Mart 2023 Perşembe günü saat 11:00 'de Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde yapıldı. Çekiliş noter huzurunda gerçekleştirildi.

Q1

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ İZLE

Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı olarak yayınlandı. Kura çekilişini Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Q3

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin yapılan açıklamada aynı gün Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde yayımlanacağı aktarıldı.

Q2

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN 700 ATAMA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler