FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung'tan akıllı kumanda!

Samsung, Smart TV deneyimini metalik tasarıma sahip yeni akıllı kumandası ile Premium seviyeye taşıyor.

Samsung'tan akıllı kumanda!

Sadece tek dokunuşla Smart TV’den en iyi performansı elde etmek için tasarlanan akıllı dokunmatik kumanda ile birçok fonksiyonu kolaylıkla gerçekleştirmek mümkün.

İstanbul, Temmuz 2013 – Smart TV’de dünya lideri olan Samsung Electronics, akıllı dokunmatik kumandasını kullanıcılarına maksimum konfor ve kolaylık sağlamak için yeniden tasarladı. Kumandada bulunan mikrofon sayesinde televizyonunuzu sadece sesinizi kullanarak kontrol edebilirsiniz. Adeta akıllı bir telefon rahatlığı sağlayan kumanda ile kullanıcılar, dokunmatik mousepad’i sayesinde sadece parmağınızla kanal numarasını çizerek kanal değiştirebilir, Samsung Smart TV’nin içinde hızlıca gezinebilirsiniz. Dokunmatik kumanda’yı asıl daha akıllı hale getiren unsur ise evdeki kumanda kalabağına son vermek için evrensel kumanda olarak tasarlanması. Evdeki tüm uydu alıcı, ses sistemi, Blu-ray oynatıcı gibi cihazların tamamını, sadece Samsung’un akıllı dokunmatik kumandasını kullanarak hem sesinizle hem de dokunarak kumanda edebilirsiniz. Kısaca, evdeki TV keyfinize yeni bir boyut kazandırmak için gerekli olan tek şey Samsung’un akıllı dokunmatik kumandası.

Samsung akıllı teknolojileriyle hayatınızı kolaylaştırır
Akıllı yaşam mottosuna her geçen gün yeni bir ürün ekleyen Samsung; yeni, şık ve metalik akıllı kumandası ile tek elle, kolaylıkla kavrayabileceğiniz ergonomik bir tasarım sunuyor. Smart TV ile uyumlu olan akıllı kumandadaki dokunmatik panel sayesinde, parmağınızla kanal numarasını çizerek kanal değiştirmek, web’de hızlıca bilgiye ulaşmak gibi birçok işlemi anında gerçekleştirmek mümkün. Samsung akıllı kumanda, standart bir kumandada bulunan tuş fazlalıklarını da ortadan kaldırıyor. Kompakt bir tasarıma sahip olan akıllı kumandada, gerektiğinde TV ekranından sayı ve tuş seçeneklerine ulaşmak isteyen kullanıcılar için sanal kumandaya tek bir tuş ile ulaşmak da mümkün.

Kullanılmadığında otomatik olarak kapanan dokunmatik yüzeyi ile Samsung akıllı kumanda, Smart TV deneyimini mükemmel bir konfora dönüştürüyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler