FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: EYT'de adım adım sona yaklaşılıyor! Kritik tarih açıklandı: 2 Şubat...

Son dakika haberi: EYT'liler için heyecanlı süreç devam ediyor. 2022'nin sonunda açıklanan ve yaş sınırlamasının olmayacağı belirtilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi uzun bir bekleyişin ardından bugün Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Milyonları etkileyecek olan yeni düzenlemenin komisyonda görüşüleceği tarih ve saat açıklandı.

Son dakika: EYT'de adım adım sona yaklaşılıyor! Kritik tarih açıklandı: 2 Şubat...

Son dakika: Yıllardır Türkiye'nin gündemin olan ve 2023'te çözüme kavuşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili teklif bugün TBMM Başkanlığına sunuldu. Basın toplantısı düzenleyen AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu milyonların merak ettiği detayları canlı yayında paylaştı. Bu toplantıyla birlikte EYT'lilerin ne kadar maaş alacağı, ne zaman yasalaşacağı, başvuru şartlarının neler olacağı gibi sorular yanıt buldu. Son olarak EYT ilgili kanun teklifinin, 2 Şubat Perşembe günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınacağı bildirildi.

para1

Komisyon Başkanı, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, EYT düzenlemesini içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine, ilgili bakanlıkları, işçi ve işveren kuruluşlarını, dernek ve platformları davet etti.

Komisyon, teklifi, perşembe günü saat 11.00'de görüşmeye başlayacak.


Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler