FİNANS

Talih'i 80'inden sonra yüzüne güldü

Kayseri’nin doğalgaz sunucusu Kayserigaz’ın düzenlediği ’Doğalgaz Abonelik Kampanyası’nda hediye olarak verdiği daire, 80 yaşındaki Ahmet Abdioğlu’na çıktı.

Talih'i 80'inden sonra yüzüne güldü

Kayserigaz’ın kampanyası sonucunda yapılan çekilişte kazanan talihliye dairesinin anahtarı ve tapusunun verilmesi nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 20 Ağustos-15 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenen daire hediyeli kampanya sonucu 21 Kasım günü yapılan çekilişte, talihlinin 80 yaşındaki Ahmet Abdioğlu olduğunu açıkladı.

Bora, "Yeşil ile barışık, mavi ile dost, temiz bir Kayseri için farklı ve farkındalık kampanyalar gerçekleştiren Kayserigaz olarak, düzenlediğimiz bu kampanya ile Kayserili hemşehrilerimizden bir kişiye ev vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kampanya dönemi içerisinde doğalgazın konforunu ve rahatlığını seçen Kayseri’nin havasının daha temiz olması için yatırım yapan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Doğalgaz kullanımı arttıkça, şehrin hava kirliliğinin de buna bağlı olarak düştüğünü ve daha temiz bir Kayseri’ye doğru gidildiğini ifade eden Bora, "Abone sayımız 310 bin 803’e, doğalgaz kullanan müşteri sayımız da 278 bin 43’e yükseldi. Bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bora, kampanya kapsamında 10 bin kişiyi yeni doğalgaz abonesi yaptıklarını, bu 10 bin kişi arasında yapılan çekiliş sonucu da 80 yaşındaki Ahmet Abdioğlu’nun daireyi kazanan talihli olarak belirlendiğini kaydetti.

Kayserigaz’ın kampanyasında talihlinin kazandığı daireyi yapan firmanın sahibi Suat Altın da, Kayseri’de sağlam zemin üzerine kaliteli, konforlu ve modern binalar inşa ettiklerini, daireleri herkese ve her keseye uygun yaptıklarını kaydetti. Altın, "Kayserigaz’ın düzenlediği bu kampanya sayesinde, Ahmet amcamız, 110 metrekare 2 1 daire sahibi oldu. Ahmet amca, ailesi ve yakınlarıyla birlikte güle güle otursun. Bu kampanya sayesinde bizim daire satışlarımız da arttı. Bu nedenle Kayserigaz’a teşekkür ediyorum" dedi.

80’inden sonra

Kampanya sonucu noter huzurunda gerçekleşen çekilişte daire sahibi olan 80 yaşındaki talihli Ahmet Abdioğlu ise, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "Bu yaşıma kadar hiç böyle bir şansım olmadı. 80 yaşımda talih ilk kez yüzüme güldü ve ev sahibi oldum" dedi.

Yıllarca kömür sobalı evde yaşadıklarını, ancak son yıllarda kömürlü sobayı kullanmakta zorlandıklarını belirten Abdioğlu, "Kömür sobasının zorluğundan bıktık ve doğalgaz kullanmaya karar verdik. Kayserigaz’a gidip abone olduk. Oradaki görevliler, daire çekilişli kampanya olduğunu söylediler ve ismimi kampanyaya yazdılar. Sonra da gelip çekilişi benim kazandığımı, daire sahibi olduğumu söylediler. Bana bu mutluluğu yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, dairenin maket anahtarını, inşaat firmasının sahibi Suat Altın da tapusunu, talihli Ahmet Abdioğlu’na verdi.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler