FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

THY Alman devine sponsor oldu

Türk Hava Yolları, Barcelona ve Manchester United'dan sonra Alman devi Borussia Dortmund’un da resmi sponsoru oldu.

THY Alman devine sponsor oldu

Dün akşam Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında kendi sahasında 4-1 yenen Borussia Dortmund, final için önemli avantaj yakalamıştı.

THY, Bundesliga Şampiyonu ve şampiyonlar ligi'nde final için önemli avantaj yakalayan Borussia Dortmund ile Premium kategorisinde sponsorluk konusunda anlaştı. THY, Dortmund'un resmi havayolu olarak Alman futbol kulübüne sponsorluk destek verecek.

THY, son iki senedir Bundesliga şampiyonu, son DFB kupası şampiyonu unvanına sahip ve bu sene Şampiyonlar Ligi’nde en iyi dört takım arasına kalan Borussia Dortmund ile ortaklık imzalayarak daha önce gerçekleştirdiği önemli sponsorluklara bir yenisini daha ekledi."
"Borussia Dortmund’un yakın gelecekteki başarısına ortak olacaklarından dolayı heyecan duyduklarını ve verimli bir ortaklık hedeflediklerini" belirten THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Bünyesinde genç, yetenekli, başarılı sporcular barındıran, sürekli genç sporcuların yetişmesi için yatırım yapan ve ayrıca Alman ve Türk milli takımlarında oynayan birçok futbolcusu bulunan Borussia Dortmund ile ortaklık yapılmasının kendilerini heyecanlandırdığını" da vurguladı.

Borussia Dortmund CEO’su Hans Joachim Watzke ise "Türk Hava Yolları’nı partner olarak görmekten dolayı oldukça mutluyuz. Türk Hava Yolları, birinci sınıf hizmet kalitesi ile çok büyük global bir marka. Bu büyük markanın hedefleri doğrultusunda Borussia Dortmund’u seçmesinden ötürü heyecan duymaktayız"" dedi.

Türk Hava Yolları ve Borussia Dortmund yetkilileri, 2 Mayıs tarihinde sözleşme imzalamak üzere bir araya gelecek.

Tarihinde 8 Bundesliga şampiyonluğu bulunan Borussia Dortmund, 3 kez DFB kupasını ve bir kez de Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmeyi başardı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler