FİNANS

THY'den ABD jet sosyetesine çok özel parti

Türk Hava Yolları için Hollywood’da çok özel parti düzenleniyor.

THY'den ABD jet sosyetesine çok özel parti

Türk Hava Yolları yetkilileri Amerikalı ünlü gazeteci Daphne Barak’ın Hollywood’da kendi çabalarıyla organize ettiği çok özel partide aralarında bir çok tanınmış Hollywood yıldızının da bulunduğu ABD’nin jet sosyetesi ile tanıştırılacak.

Türk Hava Yolları için Hollywood’da çok özel parti düzenleniyor. Türk Hava Yolları yetkilileri Amerikalı ünlü gazeteci Daphne Barak’ın Hollywood’da kendi çabalarıyla organize ettiği çok özel partide aralarında bir çok tanınmış Hollywood yıldızının da bulunduğu ABD’nin jet sosyetesi ile tanıştırılacak.

Amerikan iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılacağı özel geceye katılan toplam davetli sayısının 50 kişiyi geçmeyeceği öğrenildi. Hollywood’da jet sosyetenin Türkiye ve Türk Hava Yollarının damgasını vuracağı gecede, THY’nın reklam anlaşması yaptığı NBA starı Kobe Bryant, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzneger, Jamie Fox, Anne Hathaway, Michael Jackson'ın ailesi de yer alacak.

Amerikan Jet Sosyetesinin THY yetkilileri ile tanıştırılacağı çok özel davet, 3 Mart akşamı Hollywood’da özel bir mekanda gerçekleşecek. Türk dostu olarak tanınan Amerikalı gazeteci Daphne Barak’ın meslek hayatında röportaj yaptığı ve kişisel dostluk kurduğu Amerikalı ünlüleri hiç bir karşılık almadan THY için biraraya getirmesi çok büyük bir jest ve THY ve Türkiye için düzenlenen en prestijli tanıtımlardan biri olarak değerlendirildi.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler