FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesi kura sonuçları isim listesi

Konya'da bugün TOKİ kura çekilişi heyecanı yaşanıyor. 1717 konutluk TOKİ projesine başvurmuş olan 100 bin kişinin gözü kulağı bugün yapılan kurada idi. TOKİ Konya Selçuklu / Ardıçlı kura sonuçları (isim listesi) 2+1 ve 3+1 daireler için açıklandı!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesi kura sonuçları isim listesi

TOKİ’nin hemen her ilde yürüttüğü toplu konut projelerinden biri de Konya’da. Bugün Konya’da 1717 konutluk bir proje için kura çekimi saat 10.00'da başladı. 100 bin kişilik başvuru listesinden sadece 1717 kişi ev hayalini gerçekleştirebilmek için büyük bir fırsat yakaladı. İşte TOKİ Konya kura sonuçları ile ilgili detaylar...

TOKİ KONYA / ARDIÇLIA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

Saat 10.00'da başlayan kura çekiminden çıkan sonuçların hepsi TOKİ’nin resmi sitesinden ilan edildi. 2+1 ve 3+1 konut başvuruları için çekilen kuradan çıkan isimlerin listelerine aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

2+1 konutlar kura sonuçları sorgulama sayfası için tıklayınız

3+1 konutlar kura sonuçları sorgulama sayfası için tıklayınız

TOKİ PROJELERİNE BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

TOKİ’nin Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi, Ankara’nın Mamak ve Sincan, Bitlis’in Merkez; Bursa, ilçesindeki toplu konut projeleri için başvuru dönemi Ağustos ayına kadar devam edecek.

YENİ BAŞVURULARIN TARİHLERİ BELLİ OLUYOR

Balıkesir, Çanakkale, Çorum illerinin ilçelerinde yapılacak toplu konut projeleri için Mart ve Nisan aylarında başvurular alınmaya başlanacak. İlinizdeki TOKİ projelerine dair detayları yine TOKİ’nin resmi sayfasından öğrenebilirsiniz.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler