FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Finans EFT saatleri ve ücretleri: Türkiye Finans’tan para transferi EFT saat kaça kadar yapılır?

Elektronik Fon Transferi’nin kısaltması olarak kullanılan EFT, para transferlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan bankacılık ürünlerinden bir tanesidir. Türkiye Finans, Katılım Bankacılığının önde gelen bankalarından biridir. Türkiye Finans müşteri olan birçok kullanıcı için EFT işlem saatleri ve ücretleri önem teşkil etmektedir.

Banka müşterilerinin EFT yapabilmesi için Türkiye Finans işlem saatleri hakkında bilgi sahibi olması gerekir. EFT ile yapılan işlemlerin gerçekleşme süresi bankanın yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilir.

Türkiye Finans EFT Saatleri

Türkiye Finans EFT işlemlerinde düşük limit uygulaması bulunmamaktadır. EFT işlemlerinizi Türkiye Finans banka şubeleri başta olmak üzere;

  • İnternet şubesi,
  • Müşteri iletişim merkezi veya
  • Mobil şubelerden haftanın her günü yapabilirsiniz.

Türkiye Finans hesabınızda yeterli miktarda paranız varsa dilediğiniz zaman başka bir alıcıya EFT yoluyla para gönderebilirsiniz.

Türkiye Finans'ta EFT işlemleri sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:15 arasında gerçekleştirilebilir. Türkiye Finans’ın EFT kodu 206’dır.

Bütün bankalarda olduğu gibi Türkiye Finans’ta da günlük EFT limiti mevcuttur. Türkiye Finans EFT limiti günlük 50 bin TL’dir. Bu limit bireysel banka müşterileri için geçerlidir. Kurumsal banka müşterilerinde ise günlük limit 2.000.000 TL’dir. Banka müşterilerinin ne zamandan beri bu bankanın müşterisi olduğu, hesaplarında bulunan para miktarları gibi detaylara göre günlük EFT limitlerinde farklılıklar olabilmektedir.

Türkiye Finans EFT Ücretleri

Türkiye Finans müşterisi olanlar EFT işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekletirebilir. Bankaya giderek yapılan para transferlerinde 30 TL EFT ücreti alınırken, internet şubesinden gönderilen EFT işlemlerinde ise 4 TL, telefon bankacılığı ile yapılan EFT işlemlerinde ise 8 TL kesinti olmaktadır. Bankanın ATM’lerinden yapılan EFT işlemlerinde ise herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Türkiye Finans şubelerinden, ATM’lerinden, mobil bankacılık uygulamasından, telefon bankacılığından ve internet şubesinden haftanın her günü istediğiniz hesaba para transferinde bulunabilirsiniz. Türkiye Finans’tan başka bankalara para transferi ücreti, gönderilen para miktarına göre değişiklik göstermektedir. 1000 TL’ye kadar yapılan EFT işlemlerinde 8.59 TL, 1000 TL ile 50.000 TL arası yapılan EFT işlemlerinde 17.19 TL, 50.000 TL ve üstü EFT işlemlerinde ise 171.90 TL işlem ücreti kesilmektedir.

Türkiye Finans Havale Saatleri

Aynı bankalar arası yapılan para transferlerinde havale yöntemi kullanılmaktadır. Havale işlemlerinde herhangi bir saat kısıtlaması yoktur. Gönderen kişinin hesabında yeterli miktarda para olduğu takdirde hızlı bir şekilde bir başkasının banka hesabına para transferinin gerçekleşmesi mümkündür. Havale işlemi, anında alıcının hesabına geçmektedir. Ayrıca göndericiden herhangi bir havale ücreti kesilmemektedir.

Türkiye Finans’tan Yapılan EFT Kaç Dakikada Hesaba Geçer?

Türkiye Finans’ta EFT işlemleri mesai saatleri içerisinde yapılmaktadır. Mesai saatleri içerisinde yapılan para transferlerinde gönderilen paranın karşı tarafın hesabına geçmesi 5 ile 30 dakika arasında olmaktadır. Bu süre bankaların yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Eğer mesai saatleri dışında EFT işlemi yapılmışsa, transfer edilen para, bir sonraki iş günü alıcının hesabına geçmektedir. Hafta sonları ve resmi tatillerde yapılan EFT işlemleri de bir sonraki iş gününe sarkmaktadır.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler