FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın borcu olanlar dikkat! "Altın her yıl olduğu gibi şampiyon!" dedi, 2024'ü işaret etti: "Herkes planını ona göre yapsın!"

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada düğünü ve altın borcu olanları uyardı ve dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Uzman isim "Altın her yıl olduğu gibi şampiyon" ifadesini kullanarak, 2024 yılını işaret etti. 15 Aralık 2023 Cuma günü geçerli olan altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Altın borcu olanlar dikkat! "Altın her yıl olduğu gibi şampiyon!" dedi, 2024'ü işaret etti: "Herkes planını ona göre yapsın!"

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İsrail’in, Filistin'e yönelik saldırıları sonrası altın fiyatlarında artış yaşanıyor. Çarşamba günü açıklanan FED faiz kararı sonrası gram altın fiyatı tırmanışa geçti. Bu gelişmenin ardından altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada "Yeni rekorlar yolda!" ifadesini kullandı. İşte, 15 Aralık 2023 Cuma günü çeyrek, ons ve gram altın fiyatlarında son durum...

ALTIN İÇİN KRİTİK UYARI!

"Bu hafta oldukça önemli ve kritik bir haftaydı. Özellikle FED'in faiz kararı küresel piyasalar için, doların yönü için, altın fiyatlarının yönü için oldukça önemliydi." diyen uzman isim, canlı yayında A Haber muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

UZMAN İSİMDEN 'ALTIN YILI NASIL TAMAMLAR?' SORUSUNA YANIT!

"FED, piyasaların genel beklentisi doğrultusunda faizlerde bir değişikliğe gitmedi. Açıklandıktan sonra ons altın tarafında 64 dolar, gram altın tarafında 35 TL'lik bir değer artışı gördük. Şu an fiziki tarafta Kapalı Çarşı piyasasında gram altın 1.973 TL, ons altın 2.037 dolar seviyesinde."

"O BEKLEDİĞİMİZ YÜKSELİŞLER GERÇEKLEŞİYOR!"

Uzman isim, altının yılı nasıl tamamlayacağına yönelik soru üzerine şu açıklamayı yaptı:

"O beklediğimiz yükselişler gerçekleşiyor. Muhtemelen gram altın tarafında yılı 1.950-2.000 lira aralığında tamamlarız. Ons altın tarafında ise karşımızda 2.000 dolar seviyesinin üzerinde yerleşen bir fiyatlama var.

ALTIN YATIRIMCILARI İÇİN ALIM FIRSATI!

"Altın yatırımcısı, altın borcu olan, düğün yapacak altın yatırımını düşünen yatırımcısı da 2 .000 TL seviyesinin altındaki seviyelerde bir alım fırsatı yakalamaya devam ediyor.

"GRAM ALTIN 2024'TE YÜKSELİŞ TRENDİNİ DEVAM ETTİRECEK!"

Ocak ayı itibariyle gram altın tarafında 2.000 TL seviyesine yerleşen, 2024 yılı içerisinde 2.500 – 2.700 tl seviyesine kadar yükseliş trendini devam ettirecek bir gram altın var karşımızda. Ona göre herkesin planını yapması lazım. Dolar ile onsun çarpanı gram altının yeni rekorlarına neden olur.

Uzman isim açıklamalarını altının her yıl olduğu gibi şampiyon olduğunu ve birinciliği elden bırakmadığını söyleyerek tamamladı.

4

ÇEYREK, ONS VE GRAM ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Gram altın 1.904,51 TL alış, 1.904,80 TL satış fiyatından işlem görüyor.

Ons altın 2.038,48 dolar alış, 2.038,79 dolar satış fiyatından el değiştiriyor.

Çeyrek altın ise bugün 3.047,21 TL alış, 3.114,34 TL satış fiyatından işlem görüyor.

[ALTIN

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler