FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yatırım söz konusuysa Borsa İstanbul hepimize yeter. Deutsche Bank Döviz Varantları BIST’de

Deutsche Bank X-markets’ın ihraç ettiği döviz varantları Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Yatırım söz konusuysa Borsa İstanbul hepimize yeter. Deutsche Bank Döviz Varantları BIST’de

Artık yatırımcılar dövizle ilgili yukarı ya da aşağı yönde beklentilerine BIST’de varantlar aracılığıyla yatırım yapabiliyor. Yatırımcılar, aracı kurumunlarındaki yatırım hesaplarından, tıpkı paylara yatırım yapar gibi döviz varantlarına da yatırım yapabilir. Böylece yatırımcılar piyasa yapıcılığıyla desteklenen piyasada dövizle ilgili beklentilerini hayata geçirebiliyor.

Döviz varantları, küçük bir sermayeyi riske atarak dövizdeki beklentilere kaldıraçlı yatırım yapmak amacıyla kullanılabileceği gibi, risk kontrollü yatırım yapmak içinde kullanılabilirler.

Bugün itibarıyla yatırımcıların BIST’de bulabileceği Deutsche Bank X-markets döviz varantları USDTRY, EURTRY ve EURUSD döviz çiftlerini dayanak varlık olarak kullanıyor. Aşağıdaki tabloda işlem gören bazı varantlar mevcut:

Borsa İstanbul, varantlar aracılığıyla artık yerli paylardan uluslararası paylara, dövizden uluslararası endekslere kadar pek çok dayanak varlıkta yatırım imkanı sunuyor. Dövizle veya Türkiye ve dünyanın belli başlı piyasalarıyla ilgili beklentilere yatırım yapmak için Borsa İstanbul hepimize yetiyor.

Yatırımcılar döviz varantları ve diğer tüm Deutsche Bank varantlarıyla ilgili sorularını Varant Destek hattına (0212 319 03 50) ya da

varant.turkiye@db.com e-posta adresine yöneltebilir.

**

**

**

**

. ![]()


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler