FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2+1 ve 3+1 daireler için bugün başladı: Bakan Kurum detayları paylaştı: Yarısı Bizden kampanyasında 750 bin lira devletten...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladı Yarısı Bizden kampanyasına başvurular bugün başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da yüzyılın dönüşümü başlıyor. Güvenli konutlar için "Yarısı Bizden" kampanyamıza bugünden itibaren 29 Mayıs’a kadar başvuru yapabilirsiniz" dedi.

2+1 ve 3+1 daireler için bugün başladı: Bakan Kurum detayları paylaştı: Yarısı Bizden kampanyasında 750 bin lira devletten...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüme hız kazandıracak müjdeleri geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Erdoğan'ın kentsel dönüşüm için 'yarısı bizden' kampanyasını duyurmasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, detayları açıkladı.

017

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kurum, "İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü başlıyor! Güvenli konutlar için Yarısı Bizden kampanyamıza bugünden itibaren 29 Mayıs’a kadar başvuru yapabilirsiniz. Kampanyayla ilgili merak edilen her bilgi http:// yarisibizden .gov. tr adresinde! Herkesin İstanbul’unu birlikte dönüştürelim" dedi.

Bakan Kurum dönüşüm sürecine ilişkin detaylı açıklamayı ise paylaştığı bir grafik ile aktardı.

Fun__3uWcAEWbtY

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler