FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

NG Kütahya Seramik, Fark Yarattı

Unıcera 25. Uluslararası Seramik-Banyo-Mutfak fuarında NG Kütahya Seramik’in standının tasarım ve uygulamasını Perakende mimarisinde lider SKM Project+ yaptı.

NG Kütahya Seramik, Fark Yarattı

Perakende mimarisinde lider SKM Projects+, imajını yenileyen NG Kütahya Seramik’in 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen UNICERA 25. Uluslararası Seramik-Banyo-Mutfak Fuar standının tasarım ve uygulamasını yaptı.

Fuar sektörüne mimari bir bakışla yaklaşan ve farkını ortaya koyan SKM, markanın gücünü ve 750m2’lik geniş stant alanını kullanarak görkemli, çarpıcı ve yenilikçi bir tasarım yaptı.

"Parlayan yıldız" adı verilen konseptle ziyaretçilerin geçmişten günümüze bir yolculuğa çıkmaları amaçlandı. Geniş stant alanı bir tapınak gibi kurgulandı. Net duvarlarla çevrelenmeyen, yarı kapalı mekanlara rahat girişler verildi. Standın temel tasarım unsuru olan ve ana hat boyunca yer alan kemerlerin iç kısımlarında zemin, duvar ve tavanda Kütahya’nın farklı seramikleri kullanılarak keyifli bir ürün sergi alanı yaratıldı.

Bu kemerli tasarım markanın köklü geçmişine gönderme yaparken, dış akslarda kullanılan ve SKM ile özdeşleşen Ferrari mesh modüller geleceğe birer yansıma olarak standa yer aldı. Tüm standı çevreleyen dış duvarlar üzerine yerleştirilen büyük yıldız modüllerin, kullanılan led wall washer’larla aydınlatılması da Kütahya’nın ‘parlak gelecek’ öngörüsünü yansıttı.

Tasarımlarında teknolojiye yoğun olarak yer veren SKM, bu projede de farklı detayları değerlendirdi. Mekanın girişinde konumlandırılan sanal bir asistan etkileyici kurumsal sunumuyla standı daha da davetkar hale getirdi. Teknoloji kullanımı içerde de devam etti. Ziyaretçiler için, tanıtım stantlarının üzerine yerleştirilen iPad’lerden geniş ürün bilgisi alma imkanı yaratıldı.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler