FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ İstanbul kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir? 30 Kasım 2022 İstanbul Tuzla Toki kura sonuçları sorgulama ekranı!

TOKİ Tuzla kura çekilişi YouTube kanalı üzerinde canlı olarak yayınlandı. Başvuruda bulunan kişiler, çekilişin sona ermesinin ardından kurumun resmi internet sitesinden TC kimlik numarası ile sonuç sorgulama işlemi yapmaya başladı. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı internette araştırılıyor. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde...

TOKİ İstanbul kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir? 30 Kasım 2022 İstanbul Tuzla Toki kura sonuçları sorgulama ekranı!

TOKİ Tuzla kura çekimi için bugün saat 11.00'de gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan ucuz konut projesinde başvuruların tamamlanmasıyla beraber başlayan kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları merak konusu oldu. İşte İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı ve ayrıntılar...

3

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ kura çekilişi canlı olarak kurumun YouTube kanalında yayınlandı.

Noter huzurunda yapılan ve kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan çekilişin ardından sonuçlar kurumun web sitesinde yayımlandı.

2

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi saat 11.00'de yapıldı. Çekiliş sonuçları, canlı yayın sonrası kurumun internet sitesinden öğrenilebiliyor. Adaylar TOKİ'nin web sitesinden TC kimlik numaraları ile sorgulama yapabilmektedir.

4

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇ SORGULAMA

TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

5

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

6

Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler