FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

İSTİB Başkanı Ali Kopuz: - "Türkiye Cumhuriyeti, milli mücadelenin temelleri üstünde yükselmiştir. Milli mücadele Türk milletinin Anadolu'daki varoluş mücadelesiydi"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, "Türkiye Cumhuriyeti, milli mücadelenin temelleri üstünde yükselmiştir. Milli mücadele Türk milletinin Anadolu'daki varoluş mücadelesiydi." ifadelerini kullandı.

Kopuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin milli mücadelenin temelleri üstünde yükseldiğinin altını çizdi.

Milli mücadelenin, Türk milletinin Anadolu'daki varoluş mücadelesi olduğunu aktaran Kopuz, "İstikbalimiz için yapılmış bir istiklal savaşıydı. Bu kutsal savaş sonucunda, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, savaşın kahramanlarının kurduğu Cumhuriyet, işte bu nedenle bizler için herhangi bir yönetim biçiminden çok daha fazlasını ifade ediyor. İşte bu nedenle Türk milleti için Cumhuriyet’in kaderi kendi kaderiyle bir olmuştur." değerlendirmelerinde bulundu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler