FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

**

Makro Ekonomik Görünüm: Fed açıklamalarının büyümeye yönelik endişeleri beraberinde getirmesine rağmen teknik alımlara bağlı olarak altın 1200 ons/dolar desteğinin üzerinde tutundu. Nitekim günün genelinde 1190,88-1207,45 ons/dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık %0,22 oranında değer kazandı. Bugün, ABD haziran ayı dış ticaret rakamının yanı sıra temmuz ayı bütçe gerçekleşmeleri piyasada yakından takip edilecektir.
Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede al, orta vadede sat sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda yükseldiğini gözlemliyoruz. Piyasaya katılımın güçlü olmasına rağmen sinyallerin farklı olmasına bağlı olarak temkinli hareketin korunması beklenmelidir.
Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller al, işlem hacmi ise güçlü konumdadır. 1190 ons/dolar seviyesinin üzerinde tutunması durumunda kısa vadeli tepki alımlarının devam etmesi beklenmelidir.
Seviyeler: Gün içinde 1183 ve 1196,30 ons/dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1212,10 ve 1225,30 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler