ABD Hazine Bakanı Timothy Geithner, G20 ülmelerinin global resesyonun sona erdirilmesine yardımda çok başarılı olduklarını belirtirken, büyümeyi artırmayı hedefleyen politikaları sona erdirmek için çok erken olduğu uyarısında bulundu.
4-5 Eylül'de Londra'da yapılacak olan G20 maliye bakanları ve merkez başkanları toplantısına katılmak için Washington'dan ayrılmadan önce açıklamalarda buluna Geithner, Londra'daki görüşmelerin banka sermaye standardlarını ve dünyanen en büyük sanayileşmiş ülkeleri ile gelişmekte olan ekonomilieninin büyümeyi canlandırma politikalarının sona erdirilmesinde nasıl işbirliği yapabileceklerinin ele alınacağını vurguladı.
Geithner, "Çıkış stratejilerinin uygulanması için çok erken, ancak çıkış stratejileri üzerini konuşmak için çok erken değil" dedi.