FİNANS

FLO ile 1 milyon moda dergisi kapılarda

**Türkiye’de ayakkabı marketi sisteminin öncülüğünü yapan FLO daha önce mağazalarında ücretsiz olarak sunduğu FLO ve Dergisi’ni yeniden yorumlayarak Türkiye’nin 20 ilindeki yaklaşık 1 milyon moda severin kapısına dağıttı. Yerli bir marka olarak bu çalışmasıyla bir ilke imza atan FLO, FLOve dergisini mağazalarında da dağıtmaya devam edecek.

**

Türkiye’de ayakkabı marketi sisteminin öncülüğünü yapan ve ülke genelindeki 54 mağazasıyla hizmet veren FLO tüketicilere sunduğu kampanya ve yeniliklerle adından söz ettiriyor. Krize rağmen mağaza ağını genişletmeye devam eden FLO yepyeni pazarlama stratejileriyle de dikkat çekiyor.
Daha önce mağazalarında ücretsiz olarak tüketicilere sunduğu FLOve Dergisi’ni yeniden yorumlayan FLO, yerli bir marka olarak Türkiye’nin 20 ilindeki yaklaşık 1 milyon moda severin kapısına dergi dağıtımı gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

FLO, İstanbul’da 400 bin Ankara’da da 150 bin adet olmak üzere yaklaşık 1 milyon adet derginin dağıtımını Adana, Adapazarı, Antalya, Bursa, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon illerinde gerçekleştirdi.
Bundan sonra 2 aylık periyotlarla moda severlere ulaştırılacak olan ve tasarımı ile bir moda dergisini aratmayan FLOve 80 sayfalık içeriği ile tüketicilerin mağazaya gelmeden önce ürünler hakkında fikir sahibi olmalarını sağlarken, sezonun moda trendleri ile ilgili de bilgiler veriyor.

Tüketicilere alışveriş önerileri sunmanın yanı sıra içerisinde ki indirim kuponları ile avantajlı alışveriş yapma fırsatı da veren dergide aynı zamanda sezon fırsatları, yeni trendler ve moda ile ilgili birçok haber de yer alıyor. Dergi aynı zamanda ayakkabı ve çantada kaliteye uygun fiyat avantajıyla sahip olmak isteyen moda severler için bir kaynak niteliği de taşıyor.

Her Gün Avantaj Daima İndirim (HADİ) sloganıyla birbirinden güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı, şık ve uygun fiyatlı ürünlerin tanıtıldığı FLOve Dergisi’nde bayram ve yılbaşı ile ilgili özel seçenekler ve sezona yönelik yüzlerce çeşit çanta, ayakkabı, aksesuar alternatifleri de bulunuyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler